Κωλέτσης: «Με την ίδια προσήλωση…»

kwletshs_3Η ιστορική, νικηφόρα, πρεμιέρα της Νίκης Αμαρουσίου στην Β’ Εθνική, απέναντι στον Έσπερο ανήκει στο παρελθόν και πλέον η ομάδα μας είναι έτοιμη για τη δεύτερη αποστολή της, μιας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας (Κυριακή 11/10, 17:00, κλ. “Ν. Πέρκιζας”) τον επικίνδυνο Προμηθέα Χαλανδρίου.

Στον απόηχο των πανηγυρισμών της πρώτης νίκης στη Β’ Εθνική, οι παίκτες του Γιώργου Κωλέτση καλούνται να αφήσουν πίσω το ματς της περασμένης Κυριακής με τους Πατρινούς, κρατώντας ωστόσο την πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνισή τους, που θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την “δύσβατη” συνέχεια στο “μαραθώνιο” της κατηγορίας…

Ο τεχνικός της Νίκης θα έχει για ακόμη μία αγωνιστική γεμάτη τη “φαρέτρα” του, αφού δεν υπάρχουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Στις δηλώσεις του, εν όψει της δεύτερης ημέρας του πρωταθλήματος και την… επικίνδυνη αποστολή της Νίκης Αμαρουσίου κόντρα στον Προμηθέα, ο Γιώργος Κωλέτσης τόνισε: “Η μεγάλη μας νίκη στην πρεμιέρα ήταν πολύτιμη και μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια, διότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς νικηφόρα. Ωστόσο, δεν καταφέραμε τίποτα παραπάνω από το να κατακτήσουμε δύο βαθμούς και να αποκτήσουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Το “ταξίδι” στην Β’ Εθνική μόλις ξεκίνησε και θα πρέπει κάθε μέρα που περνάει να δουλεύουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να βλέπουμε κάθε ματς σαν μία καινούρια πρόκληση. Όπως έχω ξαναπεί, το βασικό είναι να ευχαριστιόμαστε, να χαιρόμαστε το παιχνίδι. Αυτό που θέλω και περιμένω απ’ τους παίκτες μου είναι να παρουσιάσουν απέναντι στον Προμηθέα Χαλανδρίου, όπως και σε όλα τα ματς στη συνέχεια, την ίδια προσήλωση που έδειξαν με τον Έσπερο, να αγωνίζονται με μάτι που… γυαλίζει, όπως και μία εβδομάδα πριν. Έχουμε δύσκολη αποστολή αύριο (11/10), διότι ο αντίπαλός μας είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη ομάδα, που έχει ομοιογένεια έχοντας διατηρήσει τον κορμό της. Ας μην ξεχνάμε ότι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περσινής Γ’ Εθνικής. Απ’ την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να παρουσιαστούμε άκρως ανταγωνιστικοί…”.