Κωλέτσης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί…»

kwletshs_3Στην Κρήτη βρίσκεται η αποστολή της Νίκης Αμαρουσίου, η οποία θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που έχει “γράψει” τη δική της ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, το Ηράκλειο, θέλοντας να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να επαναφέρει το θετικό πρόσωπο που παρουσίασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

Η “κυανέρυθρη” αποστολή, με τους ανθρώπους της διοίκησης πάντοτε στο πλευρό της ομάδας όπου κι αν αυτή αγωνίζεται, έφτασε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, πραγματοποιώντας μάλιστα και την τελευταία της προπόνηση στα “Δύο Αοράκια”, πριν από το αυριανό παιχνίδι. Ο Γιώργος Κωλέτσης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, αφού και ο Γιώργος Σταθόπουλος ξεπέρασε το διάστρεμμα που “κουβαλούσε” απ’ την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής και θα δώσει το “παρών”, παρότι ανέτοιμος.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτη της Νίκης Αμαρουσίου για το αυριανό (18/10) σπουδαίο ματς με το Ηράκλειο, ο κόουτς Κωλέτσης επισήμανε: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ισχυρή και αρκετά ποιοτική ομάδα, στο οποίο ο δείκτης δυσκολίας για εμάς είναι ιδιαίτερα υψηλός. Το Ηράκλειο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ έχει και ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα και τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε με όλη μας την ψυχή ό,τι μας αναλογεί απ’ τον αυριανό αγώνα…”.