«Κόουτς, σε ευχαριστούμε για όλα»!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον προπονητή της παιδικής ομάδας του Ηρακλείου, Μανόλη Σιφομιχελάκη, εξέδωσαν από κοινού οι γονείς των παιδιών. Οι παίδες του Ηρακλείου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καλαμπάκας και τιμήθηκαν στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον Αίολο Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι οι γονείς των παιδιών της ομάδας Παίδων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Μανόλη Σιφομιχελάκη, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο οποίος υπήρξε επιδέξιος ενορχηστρωτής αυτής της προσπάθειας.

Με πολλά από αυτά τα παιδιά συναντήθηκε στην πρώιμη σχολική ηλικία τους, και η συνεργασία τους αριθμεί πολλά χρόνια. Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε ότι κοντά του, μεγάλωσαν, ωρίμασαν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ήταν μικρά παιδιά που του έφταναν στην μέση, και τώρα είναι έφηβοι που τον έχουν σχεδόν περάσει.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν εκτός από προπονητής και παιδαγωγός τους. Κανείς δεν αμφισβητεί την επαγγελματική του προσφορά. Μεταλαμπάδευσε στα παιδιά μας όλες του τις γνώσεις και είχε πάντα σαν γνώμονα την αρτιότερη εξέλιξη τους σαν παίκτες.

Δεν αντιμετώπισε τα παιδιά μας όμως μόνο σαν παίκτες, Νοιαζόταν και φρόντιζε για την ισόρροπη και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας τους, ώστε να εξελιχθούν σε ακεραίους χαρακτήρες. Είτε με συμβουλές, είτε με παραινέσεις, είτε με αυστηρό ύφος ήταν ο 3ος γονιός των παιδιών μας που ήταν πάντα με αγάπη κοντά τους.

Δεν αρνήθηκε ποτέ την όποια συμβολή του σε ότι και αν του ζητήθηκε, και πολλές φορές ήταν έξω από το επαγγελματικό του πεδίο, αλλά ήταν πάντα πρόθυμος να σταθεί κοντά στα παιδιά μας.

Το επιστέγασμα των προσπαθειών του ήταν η πολύ επιτυχημένη χρονιά τους και το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που από λεπτομέρειες δεν ήταν χρυσό αλλά γνωρίζουμε ότι ο Μανόλης όπως και εμείς λατρεύει τα παιδιά μας άσχετα με το χρώμα του μεταλλίου στο στήθος τους ή και χωρίς αυτό.

Θα θέλαμε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που δεν είναι πια συνεργασία αλλά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πιο προσωπικό, πιο στενό, πιο οικογενειακό.

Έτσι αισθάνονται τα παιδιά μας την ομάδα και δεν θα θέλαμε να αλλάξει. Θα ήταν παράληψη μας σε αυτό το σημείο να μην αναγνωρίσουμε την συμβολή του άμεσου συνεργάτη του Μανόλη στην ομάδα, Γιάννη Κυριάκογλου, τον έφορο της ομάδας Νεκτάριο Στρατάκη, τον Μανόλη Χαρωνιτάκη, τον κ. Μανόλη Σπυριδάκη, τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του συλλόγου, όπου ο καθένας από το δικό του μετερίζι βοήθησε στο να δημιουργηθεί το κλίμα ώστε να αποδώσουν οι κόποι των παιδιών μας.

Coach, σε ευχαριστούμε για όλα!!!!

Οι γονείς των παιδιών σου».