Λίβανος: «Κρατάμε μόνο τη νίκη και προχωράμε»

Ακόμα μία νίκη στη φαρέτρα του, προσέθεσε ο Ερμής Αγιάς επικρατώντας αυτή τη φορά του Πευκοχωρίου. Η Γιάννης Λίβανος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι κρατούν μόνο το αποτέλεσμα, αφού όσα είχαν σχεδιάσει δεν τηρήθηκαν…

«Κρατάμε μόνο τη νίκη και προχωράμε. Δυστυχώς σήμερα δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Δώσαμε έτσι τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει την αντεπίθεσή του, να πιστέψει ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη μειώνοντας το σκορ και εμείς αγχωθήκαμε», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Αγιάς και συνέχισε. 

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του και να μην εφησυχάζουμε, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένα δεν κρίνεται από τα πρώτα του λεπτά. Στο ημίχρονο είπαμε να μπούμε πολύ δυνατά στα πρώτα πέντε λεπτά και να καταφέρουμε να αυξήσουμε τη διαφορά στο σκορ, αποβάλλοντας το άγχος μας, αλλά…
Το Πευκοχώρι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με έμπειρα παιδιά που έχουν αγωνιστεί και στην Α1 εθνική και πολύ καλό προπονητή και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας μειώνοντας τη διαφορά.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα ήμουν προπονητής στο τελευταίο παιχνίδι αυτού του γηπέδου, που μπορεί να μην το έζησα πολύ, αλλά οι άνθρωποι του Ερμή με όσα μου έχουν πει, κατάφεραν να με κάνουν να καταλάβω πόσο σημαντικό ήταν για την πορεία της ομάδας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, έναν άνθρωπο που μ’ έχει βοηθήσει σημαντικά, γιατί σήμερα έχει τα γενέθλιά του και να συνεχίσει να είναι ενεργός στο χώρο του μπάσκετ».