Λιόγας: «Πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο μας»

liogasΤην επιστροφή στις νίκες θα αναζητήσει ο Εθνικός το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Δούκα. Ο Δημήτρης Λιόγας και ο Αλεξ Βουγιούκας μίλησαν στο Ethnikos BC TV για την ήττα στην Λευκάδα ενώ και οι δύο έστειλαν το μήνυμα τους στον κόσμο του Εθνικού.

Για την ήττα στην Λευκάδα:
«Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι ήταν δύσκολο για εμάς να πάμε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με καινούργιο προπονητή. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι οι παίχτες μου πολέμησαν σκληρά και καταφέραμε να μην πάρουμε την νίκη αλλά να χάσουμε με μια μικρή διαφορά που πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο μπορεί να καλυφθεί».

Για τον Δούκα:
«Ο Δούκας είναι μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Μέσα στο γήπεδο μας αισθανόμαστε δυνατοί, είναι διαφορετικά, πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι και ο κόσμος του Εθνικού έχει καταλάβει την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα και θα είναι μαζί μας να μας βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο ματς».

Το μήνυμα του στον κόσμο:
«Θα θέλαμε πάρα πολύ να γεμίσει το γήπεδο και στο τέλος να χαρούμε μαζί μια νίκη».

Άλεξ Βουγιούκας «Εχουμε στόχους και χρειαζόμαστε τον κόσμο»

Για τον Δούκα:
«Ο Δούκας είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες μεγάλης ποιότητας, δεν έχει κάνει τα αποτελέσματα που ίσως να περίμενε και ξέρουμε ότι έρχονται εδώ διψασμένοι για μία νίκη. Ένα μεγάλο κίνητρο, όπως έχουμε και εμείς».

Για την κατάσταση των παικτών:
«Έγινε μία αλλαγή προπονητή και φυσικά υπάρχει μία περίοδος προσαρμογής. Δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο να παίξουμε σκληρά, δυνατά, με τον κόσμο μας από πίσω για το αποτέλεσμα».

Το μήνυμα του στον κόσμο:
«Θέλουμε τον κόσμο εδώ, τον χρειαζόμαστε, έχουμε στόχους και χρειαζόμαστε τον κόσμο από πίσω μας να μας βοηθάει για να τους πετύχουμε».