Λυκογιάννης: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο»

LukogiannisΣυγκινητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χριστόφορος Λυκογιάννης στη νίκη του Ιωνικού Νικαίας επί του Χολαργού στο κλειστό του «Πλάτωνα». Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ αν και τραυματίστηκε στο μάτι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέτρεψε στο παρκέ και με 11 πόντους και τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ και την άμυνα συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της τέταρτης σερί νίκης των Νικαιωτών. Ένα θετικό αποτέλεσμα, που σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται και στον κόσμο!

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Χολαργός ήταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, αλλά με τέτοιο κόσμο στην έδρα μας δεν χάνουμε! Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα, φανταστική για άλλη μια φορά και τους ευχαριστούμε» υποστήριξε ο Χριστόφορος Λυκογιάννης και συμπλήρωσε:

«Το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν η πιεστική άμυνα που παίξαμε, έχοντας πάντα την βοήθεια του κόσμου μας, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».
Στην συνέχεια ακολουθεί το πρώτο ταξίδι εκτός Αθηνών, με προορισμό την Πάτρα, όπου η ομάδα της Νίκαιας θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο Πατρών. «Είναι μια επικίνδυνη έξοδος, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε, να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο» κατέληξε ο έμπειρος άσος του Ιωνικού Νικαίας.