Λυμπάρης: «Να καταθέσουμε τη ψυχή μας»

limparisΟ Κόροιβος έχει μία μεγάλη ευκαιρία να αφήσει για τα καλά πίσω του το Ψυχικό το προσεχές Σάββατο, αποκτώντας το προβάδισμα για την άνοδο στην Α2. Η ομάδα της Αμαλιάδας θα πρέπει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της (μόνο ο Κόροιβος και η ΑΕΚ έχουν το απόλυτο στο γήπεδο τους φέτος) και στην παρουσία του κόσμου στάθηκε και ο Νίκος Ψωμάς-Λυμπάρης στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη το περασμένο Σάββατο κόντρα σε έναν δύσκολο και αξιόμαχο αντίπαλο. Για να μετρήσει αυτή η νίκη καλούμαστε αυτό το Σάββατο να κερδίσουμε την ομάδα του Ψυχικού, η οποία είναι μαχητική, με ποιοτικό ρόστερ, αλλά και πληγωμένη στα τρία τελευταία παιχνίδια» τόνισε αρχικά ο Νίκος Λυμπάρης, συμπληρώνοντας:

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο γήπεδο σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να καταθέσουμε την ψυχή μας για 40 λεπτά, ώστε να προσθέσουμε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό μας. Φυσικά, σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, θέλουμε για ακόμη μία φορά δίπλα μας, τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας, ο οποίος σε όλα τα παιχνίδια είναι κοντά μας και με το χειροκρότημα, τη φωνή και τον παλμό του, δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μας δίνει την απαραίτητη ώθηση και δύναμη, για να φτάνουμε σε μεγάλες νίκες».