Ο χορός των ανανεώσεων στο Μίλωνα άρχισε με τον αρχηγό, τον Σπύρο Μοτσενίγο.

Την περασμένη χρονιά ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ (1992, 1.94μ.) ήταν ο 4ος σκόρερ του Μίλωνα στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 220 πόντους σε 22 αγώνες.

«Ήρθα στον Μίλωνα όταν η ομάδα βρισκόταν στη Γ’ Εθνική με στόχο να υπηρετήσω το όραμα των ανθρώπων του συλλόγου για την επαναφορά του Μίλωνα εκεί που αξίζει στην ιστορία του», τόνισε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο “Μότσε”.

«Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που είμαι μέρος αυτής της πορείας καθώς στον Μίλωνα βρήκα την μπασκετική οικογένεια που κάθε αθλητής επιζητά. Οι φιλοδοξίες μας γίνονται πραγματικότητα με σκληρή δουλειά, πίστη και ακολουθώντας το πλάνο που θέτουμε κάθε χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο και στον coach Καραγιάννη για την εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι θα χαρούμε μπασκετ και τη φετινή χρονιά. Καλώ όλους τους φίλους του Μίλωνα και του μπασκετ να βρίσκονται στο γήπεδο και φέτος λοιπόν και να μας στηρίξουν».

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

«Ο Σπύρος Μοτσενίγος και στην Elite League με τον Μίλωνα

O Aρχηγός μας, Σπύργος Μοτσενίγος δηλώνει παρών και στην Elite League.

Μετά από δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και ανόδους, ο αρχηγός του Μίλωνα του ιστορικού αήτηττου Πρωταθλήματος της Β εθνικής θα βρίσκεται στην ομάδα για τρίτη χρονιά στην επάνοδο του συλλόγου στην Εlite League».