Μαγιντόμπε: «Συγκέντρωση στο 1000%»

esperos aopa_logoΤο Κορωπί φιλοξενεί την Κυριακή (8/11), ο Εσπερος και ο Παναγιώτης Μαγιντόμπε μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι αναφέροντας:  «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας όχι απλώς στο 100%, αλλά στο 1000%. Οι αντίπαλοι μας είναι ομάδα με πληρότητα, έχουν παίκτες με ποιότητα και εμπειρία που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά». 

-Το Κορωπί άλλαξε πρόσφατα προπονητή, το περιμένετε με διαφορετική εικόνα σε σχέση με το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα;

«Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα αλλάξει την εικόνα τους όχι μόνο στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα αφού ο κόουτς Δάγλας είναι από τους καλύτερους στην Κατηγορία. Όμως εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι θα κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Πρέπει λοιπόν από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπούμε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη. Να μην αφήσουμε ούτε μια φάση χωρίς να την παλέψουμε. Κάθε χαμένη μπάλα, κάθε ριμπάουντ, κάθε κλέψιμο και κάθε λάθος σε τέτοια παιχνίδια έχουν τη σημασία τους. Για αυτό όπως είπα και πιο πριν πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη που είναι και ο στόχος μας».

-Το πρωτάθλημα μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές τι γεύση σου έχει αφήσει;

«Ακόμη δεν μπορώ να πω ότι έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Στο Νότο δεν υπάρχει Αίολος όπως στο Βορρά και όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν οπουδήποτε και αυτό κάνει το πρωτάθλημα μας πολύ ανταγωνιστικό. Καμία ομάδα όπου και εάν αγωνίζεται και όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος της δεν μπορεί να νιώθει σιγουριά».

-Ο Έσπερος ΑΟΠΑ;

«Είμαστε νέα ομάδα. Έχουμε και εμπειρία και ενθουσιασμό. Θα μπορούσαμε να έχουν μία-δύο νίκες παραπάνω αφού χάσαμε δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες, αλλά δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω. Πρέπει από τα λάθη μας να μαθαίνουμε και να προχωράμε μπροστά».