Μανδαλάκης: «Η θέση μας δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα μας»

niki-stratwniO Γιάννης Μανδαλάκης έκανε φετινό ρεκόρ πόντων (33) για το βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής και βοήθησε τη Νίκη Βόλου να νικήσει το Στρατώνι και να πάρει βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να σωθεί. Ο γκαρντ της Νίκης μίλησε στο magnesiasports για όσα συνέβησαν στον 1ο γύρο και τα όσα θα πρέπει να περιμένουν οι βολιώτες φίλαθλοι από την ομάδα τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Αναλυτικά ο Γιάννης Μανδαλάκης μίλησε:

Για τη βαθμολογική θέση της Νίκης:

«Σίγουρα η θέση μας δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση μέχρι τώρα, βάσει του υλικού που έχουμε και τους παίκτες που διαθέτει η Νίκη».

Για το αν μπορεί η ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση:

«Η Νίκη που κάναμε την Κυριακή ήταν σημαντική κυρίως για την ψυχολογία μας. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο ακόμα, οπότε υπάρχουν περιθώρια για να κάνουμε μία νέα αρχή και η ομάδα να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία. Σίγουρα η ομάδα μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Για το τι πήγε στραβά μέχρι τώρα:

«Θεωρώ ότι σε κάποια ματς ήμασταν άτυχοι. Μας έλειπε η τύχη σε κρίσιμα σημεία, ενώ και οι τραυματισμοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε κάποια παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα που ακολουθεί:

«Με την Καβάλα στην έδρα μας ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, κόντρα σε μία ομάδα που την έχουμε κερδίσει εκτός έδρας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Αλλιώς δεν θα έχει αξία η νίκη που κάναμε την Κυριακή».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ για να πετυχαίνει η ομάδα αυτά που θέλει».

Για τη διαμονή του στον Βόλο:

«Ο Βόλος είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη και είμαι χαρούμενος που παίζω στην ομάδα της Νίκης».

Πηγή: Magnesiasports.gr