Μεγάλη νίκη για τη Γέφυρα στον αγώνα κατάταξης…

Η Γέφυρα πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη με 55-48 επί του Αιόλου Τρικάλων Γόμφοι στον αγώνα κατάταξης για τυχόν κάλυψη θέσης στην Α2 κατηγορία! Οι παίκτες του Χατζηκυριακίδη έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι σ’ αυτό το ματς, που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να βρεθούν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, εάν κάποια από τις ομάδες που αγωνίζονται εκεί δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής.

Βέβαια για να μπορεί να… διαβεί την πόρτα (αν αυτή ανοίξει) θα πρέπει πρωτίστως να έχει ξεπεράσει και το εμπόδιο της ΦΕΑ, που έχει τον πρώτο λόγο από τους αγώνες κατάταξης από τους δύο πρώτους ομίλους. Αυτό, πάντως δεν φαίνεται ν’ απασχολούσε τους παίκτες της Γέφυρας στο ματς με τον Αίολο Τρικάλων, τον οποίο έβαλαν στα… σχοινιά από πολύ νωρίς, πήραν τα ηνία και παρά την πίεση που δέχθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο, συνέχισαν να κρατούν τα ηνία, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη (55-48).

Το φύλλο αγώνα
ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ/ΓΟΜΦΟΙ – ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 48-55
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-14, 21-34, 34-48, 48-55
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ.- Ελευθεριάδης – Χατζημπαλίδης
ΑΙΟΛΟΣ ΓΟΜΦΟΙ(Φόρος): Μόσιαλος 2, Παππάς 13, Ζώρζος, Μοσχόπουλος,Κολότσιος 5(1), Τσιγγενόπουλος, Χατζής, Ιωάννου, Ευαγγελόπουλος, Ψύρρας 3(1), Θέος 14(2), Δέσπος 11
Κ.Σ ΓΕΦΥΡΑΣ (Χατζηκυριακίδης): Κελεσίδης 2, Μπρόζος 12(1), Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Χατζηκυριακίδης 26(5), Στράτος, Μπένας 5, Καλαϊτζίδης 2, Ευσταθιάδης, Καλογιαννίδης 8(1)