Μετά τις 7/6 οι αγώνες παίδων/κορασίδων στην ΕΣΚΑΘ, αρχές Ιούλη νεάνιδες και έφηβοι…

Μετά τις 7/6 θα ξεκινήσουν οι αγώνες για παίδες και κορασίδες στην ΕΣΚΑΘ, ενώ στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη τα ματς για νεάνιδες και εφήβους, όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης ΦΕΚ Β 1872/08/05/2021 για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του covid 19 η ΕΣΚΑΘ αποφάσισε ότι για τα τμήματα που έχουν πανελλήνιο ενδιαφέρον παίδες, έφηβοι, κορασίδες, νεάνιδες τη διενέργεια πρωταθλήματος ειδικών συνθηκών με μόνο σκοπό την ανάδειξη πρωταθλητή ώστε να λάβει μέρος στην προκριματική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Έτσι παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν στην ένωση δήλωση μόνο στο mail της Ένωσης (eskathessalias@gmail.com) μέχρι την Τετάρτη 19/5/2021 προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων (ανάλογα με τον αριθμό των Σωματείων) τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα διεξαγωγής των αγώνων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η έναρξη των αγώνων Παίδων και Κορασίδων θα γίνει μετά την 7/6/2021, ενώ Νεανίδων και Εφήβων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου».