maxitesΗ έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν εφησυχάζουν τα Πεύκα, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ χθες (19/2) δόθηκε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ενα ματς στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ,ενώ ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Απότ ο φιλικό έλειψαν ο Παύλος Τοπάλης με το νέο διάστρεμμα που εχει κληρονομήσει απο το προηγούμενο παιχνίδι με την Ερυθραία.

Το προγράμμα περιλαμβάνει  διπλές θεραπείες και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει να μπεις για το ματς με την Λιβαδειά.  Απών και ο Θάνος Χονδρογιάννης καθώς ταλαιπωρείται απο ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο μετά απο χτύπημα στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ από βδομάδα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Τέλός, Σπύρος Λευκαδίτης απουσιάζει από τις προπονήσεις καθώς ακόμα κάνει αποθεραπεία για το πρόβλημα στη μέση, χωρίς το ιατρικό επιτελείο να γνωρίζει πότε θα ειναι έτοιμος να ξανά ξεκινήσει προπονήσεις ώστε να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το Σαββατοκύριακο η ομάδα έχει ρεπό και από Δευτέρα θα ξεκινήσει με διπλή προπόνηση την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου απέναντι στην Λιβαδειά.