Με Λίβανο συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Αίας

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Αίαντας αποφάσισε να αλλάξει τα ηνία της ομάδας. Ετσι, αντί του Γιώργου Ζαφειρούδη με τον οποίο ο σύλλογος του Ευόσμου έλυσε χθες τη συνεργασία τους, ο Αίαντας ανακοίνωσε, πως ο Γιάννης Λίβανος είναι αυτός που θα βρίσκεται στην άκρη του πάκου, αναλαμβάνοντας το έργο της παραμονής. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Λίβανο.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του αποτελεί ο Ιωνικός Νίκαιας, τον οποίο καθοδηγούσε για ένα χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια της φετινής Basket League.

Επίσης, έχει εργαστεί στον Πανιώνιο Γ.Σ. με τον οποίο συμμετείχε στην Basket League το 2019, στον Ερμή Αγιάς Λάρισας στην Α2 κατηγορία, τους συλλόγους ΕΝΠ και ΑΠΟΠ στην Α1 κατηγορία της Κύπρου και έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Ομάδα της Ιορδανίας.

Γεννημένος το 1982, ήταν αθλητής στα τμήματα υποδομής και της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις γυναίκες του Πανσερραϊκού σε ηλικία 20 ετών, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει και προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αίαντα.
Coach καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!».