Μονά αποδεκτά, δυάδα και fun bet από την Premier League…

agueroΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.grΜετά την εμβόλιμη αγωνιστική που είχαμε το διήμερο 12/-13/1 συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Μεγάλο Νησί με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάλι στο Anfield στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ vs Μάντσεστερ Γιουν. Εκτός έδρας αποστολές για τους πρωτοπόρους Αρσεναλ και Λέστερ με αντιπάλους Στόουκ και Αστον Β αντίστοιχα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια του Σαββάτου:

(Σα 14:45) Τότεναμ-Σάντερλαντ  @WhiteHartLane

Εχοντας 62% κατοχή μπάλας και διπλάσιες τελικές από την Λέστερ γνώρισαν την δεύτερη εντός έδρας ήττα οι «Πετεινοί», με την προϊστορία υπέρ τους (8-1-1) θα υποδεχθούν την Σάντερλαντ που πήρε βαθμολογική ανάσα με χατ-τρικ του Ντεφόε στην έδρα της Σουόνσι. Ηταν αποτελεσματική με πέντε μόλις τελικές πέτυχε τέσσερα τέρματα… Θα κρατήσω το Over στο 1,65 από αυτή την αναμέτρηση.

Πρώτος γύρος: Σάντερλαντ-Τότεναμ 0-1

(Σα 17:00) Μπόρνμουθ-Νόριτς @VitalityStadium

Με τον Αφόμπε να παίρνει φανέλα βασικού και του Ιτούρμπε-Γκράμπαν να μπαίνουν ως αλλαγή η Μπόρνμουθ κρατούσαν την νίκη έως το 67ο λεπτό με δύο φάουλ και με μία αδράνεια της άμυνας έχασαν στην έδρα τους από την Γουεστ Χαμ με 1-3. Εξάποντο το παιχνίδι με την Νόριτς που εκτός έδρας έχει 8/11Over 2.5. Αφόμπε πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους στο 5,50 για fun bet.

Πρώτος γύρος: Νόριτς-Μπόρνμουθ 3-1

(Σα 17:00)  Τσέλσι-Εβερτον @StamfordBridgeStadium

Εφυγε ο Μουρίνιο και η εικόνα των Μπλε δεν αλλάζει… Η Εβερτον πήρε πολύτιμο βαθμό από την Μαντσεστερ Σίτι εκτός έδρας έχει 6/10 ισοπαλίες. Μακριά και αγαπημένη από αυτή την αναμέτρηση.

Πρώτος γύρος: Εβερτον-Τσέλσι 3-1

(Σα 17:00) Μάνστεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας @EtihadStadium

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εβερτον μεσοβδόμαδα το τρίποντο με την Πάλας είναι επιτακτική ανάγκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. 9/11 Over εντός άσσος και Over 1.5 στο 1,57. Πρώτος σκόρερ Aguero στο 4,00 και Toure στο 6,50 για fun bet.

Πρώτος γύρος: Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι 0-1

(Σα 17:00) Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ @StJamesPark

Όλα ανοικτά σε αυτή την αναμέτρηση δεν μπορώ να κρατήσω κάτι η Νιουκάστλ παλέυει με νύχια και με δόντια για την παραμονή η Γουέστ Χαμ φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους Πογιέτ και Βαλένσια να είναι σε καλή κατάσταση είναι ικανή για όλα.

Πρώτος γύρος: Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 2-0

 (Σα 17:00) Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ  @StMarysStadium

Ισόβαθμες στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι δύο ομάδες, άρωμα ισοπαλίας & under μας δίνει η αναμέτρηση είτε στο ημίχρονο (2,05) είτε σε δελτίο με λάθη με απόδοση 3,60. Το Under στο 1,62.

Πρώτος γύρος: Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 0-0

(Σα 19:30) Αστον Β-Λέστερ  @VillaPark

Νίκη με μισό ήθελε η Βίλλα την πέτυχε τώρα θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην παρέα του Βάρντι που συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση με την Αρσεναλ. Εγώ θα πάω με τα παλικαράκια του Ρανιέρι δεν την πιστεύω την Βίλλα ας ψάξει να βρει αλλού βαθμούς, Βάρντι-Μαχρέζ-Οκαζάκι και το διπλό στο 2,15.

Πρώτος γύρος: Λέστερ-Αστον Β 3-2

Ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu

Βρείτε μας στο Facebook Page

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε !!!