Μονομαχία κορυφής στα Τρίκαλα

Οι αγώνες που επιφυλάσσει και η 15η αγωνιστική είναι μοναδικοί. Στα Τρίκαλα διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής, όμως δυναμικά παιχνίδια αναμένονται και σε Μετς, Λαγκαδά και Λευκάδα.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΛΑΥΡΙΟ (Μετς, 13:00)

Δυναμικό παιχνίδι στο Μετς, γι΄αυτό και άλλωστε επιλέχθηκε να μεταδοθεί από την ΕΤ1. Να σταματήσει το αρνητικό σερί θέλει το Παγκράτι το οποίο μετρά τρεις ήττες  κάτι που θα τονώσει ψυχολογικά την ομάδα. Όμως, το Λαύριο είναι ήδη ανεβασμένο μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής και πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Ντέρμπι… γιγάντων. Δύο από τα φαβορί μάχονται για τη νίκη. Τα Τρίκαλα θέλουν να ρεφάρουν από την ήττα στο Λαύριο και να βρεθούν στην πρώτη δυάδα του πίνακα. Τα προβλήματα (Κατσαρές) δεν είναι με το μέρος των γηπεδούχων, αλλά στα συν τους συγκαταλέγεται το ότι θα έχουν στο πλευρό τους φιλάθλους τους. Ο Φιλαθλητικός όμως έχει άγριες… διαθέσεις, αφού στόχο του έχει να επικρατήσει για δεύτερη φορά των Τρικάλων και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Η κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής ανήκει στο παρελθόν για τους Ικάρους. Πλέομν, οι Σερραίοι θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση που θα φέρει τη νίκη. Το ίδιο όμως επιθυμεί και η Αγία Παρασκευή, η οποία θα παλέψει για το «διπλό».  Ερωτηματικό για τους γηπεδούχους ο Μιλίσεβιτς.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΦΗ (Ν. Κηφισιάς, Κυριακή 3/02, 15:00)

Το παιχνίδι της Κυριακής!  Η Νέα Κηφισιά καλείται να κάνει το καθήκον της και να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει στην κορυφή. Από την άλλη ο ΟΦΗ θα παλέψει να κάνει την υπέρβαση που θα το δώσει σημαντική… ανάσα.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Αμαλιάδας, 17:00)

Αργά αλλά σταθερά ο Κόροιβος ανεβαίνει στη βαθμολογία και με τη νίκη του κόντρα στον Αρκαδικό, αυτό θέλει να πετύχει.  Ο Αρκαδικός καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματά του (Γκόβας και Τσιότρας) και να κάνει τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πετύχουν τη νίκη που θα τους δώσει αβαντάζ όσον αναφορά την παραμονή. Το παιχνίδι θα έχει και Live κάλυψη από το ilia-sport.gr.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λαγκαδά, 17:00)

Τη νίκη που θα τους δώσει ελπίδες για την παραμονή θέλουν οι δύο ομάδες. Ο Ερμής θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη δεύτερη νίκη απέναντι στους βολιώτες και να πάρει το αβαντάζ για την παραμονή. Η Νίκη από την άλλη δεν πτοήθηκε από τις αποχωρήσεις δείχνοντας αγωνιστική άνοδο κάτι που την κάνει ικανή για το «διπλό».

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Ματς ζωής και θανάτου είναι αυτό για τη Δόξα, η οποία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή. Όμως, το Ηράκλειο έχει αποδείξει την ανταγωνιστικότητά του. Γι΄αυτό και η κρητική ομάδα θα επιδιώξει να κάνει μία σημαντική νίκη, η οποία θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την τελευταία τριάδα.