Μούκας: «Βγάλαμε χαρακτήρα»

Moukas-Ionikos-Xolargos-siteΗ τέταρτη σερί νίκη έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση του Ιωνικού Νίκαιας, που παραμένει κοντά στην κορυφή του νότιου ομίλου της Β΄ Εθνικής και έχει πια μπροστά του μία επικίνδυνη έξοδο στην Πάτρα, όπου θα τον περιμένει ο Εσπερος ΑΟΠΑ, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς εκτός Αθηνών. Για αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την τελευταία νίκη των “κυανόλευκων” μίλησε ο Τάσος Μούκας στο επίσημο σάιτ του Ιωνικού…

«Κάθε ημέρα δουλεύουμε σκληρά με σκοπό να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει κάνει επτά σερί νίκες και διεκδικούσε άλλη μια για να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο. Εμείς, δουλέψαμε σκληρά, βγάλαμε χαρακτήρα σε μεγάλα διαστήματα στο παρκέ, πετύχαμε τον στόχο μας σ’ αυτό το ματς και προχωράμε» τόνισε ο γκαρντ του Ιωνικού.

«Βγάλαμε πολύ μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το τρίποντο γιατί ο Χολαργός είναι μια πολύ καλή ομάδα με βάση το τρίποντο, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, όπου βρήκαμε ελεύθερα σουτ» δήλωσε ο Μούκας, που πρόσθεσε για τον “έκτο παίκτη” της ομάδας: «Ότι και να πούμε για τον κόσμο είναι λίγο, είναι ο έκτος παίκτης μας, είναι συγκλονιστικοί».

Όσο για την αναμέτρηση με τον Έσπερο Πατρών, υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με όλη την σημασία της λέξης, καθώς είναι και το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε εκτός Αθηνών. Θα παλέψουμε όλη την εβδομάδα και με βάση το πλάνο του κόουτς Οικονόμου θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη».