Μπαξεβάνης: «Οπλο η συγκέντρωση»

Η έδρα είναι το μεγάλο «όπλο» του Ερμή Λαγκαδά και δεν σκοπεύει να χαλάσει το ρεκόρ του απέναντι στους Ικαρους Σερρών, έστω κι αν ο Νίκος Γκαμούρας δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στη μέση.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν έμπειρη ομάδα με παίκτες προσωπικότητες για τη κατηγορία» δήλωσε σχετικά με τον σαββατιάτικο αγώνα ο Αντώνης Μπαξεβάνης. «Οι Ίκαροι παίζουν με τη πλάτη στο τοίχο και θα τα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αφού προέρχονται από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που τους έχουν απομακρύνει από τη κορυφή» συνέχισε ο προπονητής του Ερμή Λαγκαδά, προσθέτοντας: «Εμείς από την άλλη έχουμε προετοιμαστεί καλά και με όπλο τη συγκέντρωση θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε και να απομακρυνθούμε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ευελπιστούμε λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού αλλά και του ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι, οι οπαδοί μας να έρθουν στο γήπεδο και να ωθήσουν την ομάδα στη κατάκτηση του ροζ φύλλου».

Ο έμπειρος τεχνικός του Ερμή χαρακτήρισε μέτρια την πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής, υπογραμμίζοντας: «Γενικά η πορεία μας σε αυτές τις πρώτες 12 αγωνιστικές είναι μέτρια. Στην έδρα μας παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο όχι όμως και στα εκτός. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε μία με δύο περισσότερες νίκες και να ήμασταν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Πηγή: northbasket.gr