kontoudisΕφτά ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλωνας! Η ομάδα του Παναγιώτη Χατζή κράτησε στο ρόστερ της τους Γιώργο Αρναουτάκη, Στέλιο Κοντούδη, Δημήτρη Κουτσούμπα, Νίκο Παπουτσή, Σταύρο Σιώμο, Νίκο Νιώτη και ΠλούταρχοςΝασόπουλο, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε τρεις σημαντικές προσθήκες. Ο λόγος για τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Ανδρέα Σπυρόπουλου και ο Γιώργος Παπουλίδης.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω αθλητών: Κυπριτζόγλου Παντελή (35, 1.97) φόργουορντ από Νίκη Αμαρουσίου, Παπουλίδη Γιώργου (36, 2.06) σέντερ από Αγία Παρασκευή, Σπυρόπουλου Ανδρέα (23, 1.85) γκαρντ από Μανδραϊκό. 

Καλωσορίζουμε τους παραπάνω αθλητές στην οικογένεια του Απόλλωνα και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα του Συλλόγου μας.

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την αγωνιστική χρονιά 2016-17 με τους παρακάτω αθλητές: Αρναουτάκη Γιώργο, Κοντούδη Στέλιο, Σιώμο Σταύρο, Κουτσούμπα Δημήτρη, Παπουτσή Νίκο και τους «μικρούς» Νιώτη Νίκο και Νασόπουλο Πλούταρχο.