Μπερερής: «Πραγματικά το δικαιούμαστε… », Μιχάλογλου: «Να παλέψουμε όλα τα ματς και να βγούμε πρώτοι»

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε το Αγρίνιο επί της Καβάλας βάζοντας… φωτιά στην κορυφή!  Ο Γιωργος Μπερερής μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την εμφάνιση της ομάδας, σχολιάζοντας.

«Ηταν μία μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας, αλλά πραγματικά το δικαιούμαστε… Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι΄αυτό το παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό ματς, με επαφές. Θέλαμε να την κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ γιατί η Καβάλα είναι η πρώτη ομάδα σε επίθεση στην κατηγορία. Το κάναμε, ήμασταν σκληροί, καλοί στην άμυνα και επιθετικά. Πιστεύω ότι δίκαια πήραμε  το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Μιχάλογλου, ανέφερε. «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Αγρίνιο είναι μία σκληρή ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς είχαμε κάποιες ατυχίες, κάποια παιδιά δεν έπαιξαν και ήμασταν αποδυναμωμένοι. Το παλέψαμε μέχρι τέλους, κάποια σουτ στο φινάλε μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη, δεν μπήκαν. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι η άνοδος, πρέπει να παλέψουμε όλα τα ματς και να βγούμε πρώτοι…».