Μπλέξιμο με τον προπονητή…

Ο ένας στηρίζει Οικονομάκη, ο έτερος Κορωνιό και το μπλέξιμο στην ΑΕΚ καλά κρατεί! Η συνάντηση που είχαν σήμερα ο Νίκος Γεωργαντζόγλου με τον Στάθη Μπαϊρακτάρη κύλησε σε θετικό κλίμα, έως ότου «έπεσε» στο τραπέζι το θέμα του προπονητή. Εκεί οι δύο άνδρες ήταν αδιάλλακτοι.

Ο Γεωργαντζόγλου δεν κάνει πίσω στην απόφασή του για ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Κώστα Οικονομάκη, κάτι που όμως δεν βρίσκει σύμφωνο τον 72χρονο επιχειρηματία. Ο τελευταίος δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Άγγελο Κορωνιό και θέλει αυτός να κρατάει τις τύχες της Ένωσης, προκειμένου κι εκείνος να συνεισφέρει. Μάλιστα εξέφρασε την πρόθεσή του να κάνει… δώρο στην ομάδα τον Μάκη Νικολαΐδη, αλλά κι εδώ υπάρχει «αγκάθι».

Το οποίο δεν είναι άλλο απ’ την εκπεφρασμένη άποψη του Νικολαΐδη για τον Οικονομάκη, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην πρόσφατη ανακοίνωσή του. Αυτό το «… «κάποιος» κύριος Οικονομάκης», το οποίο εμπεριέχεται στην ανακοίνωση φαντάζει δύσκολο να μπορέσουν να συνυπάρξουν οι δυό τους στην ομάδα, όσο κι αν επιθυμούν Μπαϊρακτάρης και Γεωργαντζόγλου. Και φυσικά εάν δεν αλλάξει κάτι, αναφορικά με τον προπονητή και «περάσει» η… γραμμή Γεωργαντζόγλου, τότε το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να ψάξει αλλού για «στέγη» τη νέα σεζόν.