Μπρατσιάκος: «Ο καλύτερος θα πανηγυρίσει»

gs kymhs-2013Αντίστροφα μετρούν στο νότο, όχι για την αλλαγή του χρόνου, αλλά για το ποιος θα παραμείνει μόνος αήττητος μετά το πέρας 9 αγωνιστικών. Φάρος και Κύμη έχουν ξεπεράσει με κάθε επιτυχία τα εμπόδια που βρέθηκαν στο διάβα τους στην πρώτη τους συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες και λίγο πριν μπει το 2014, ένα από τα φαβορί θα πάρει δώρο… κυριαρχίας.

Όχι πως από τώρα θα ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής, μιας και βρισκόμαστε περίπου στα μέσα τις σεζόν αλλά και για το λόγο ότι στον 2ο όμιλο το ρεπό παίζει το ρολό, σίγουρα όμως οι δυο βαθμοί της συγκεκριμένης αναμέτρησης κοστίζουν κάτι το παραπάνω. Τι όμως πιστεύουν οι πρωταγωνιστές ντέρμπι για τη συνάντηση; Ένας εκ αυτών, ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Βασίλης Μπρατσιακος, έδωσε τη δική του εκδοχή για το ματς στο Κερατσίνι.

Για το ντέρμπι των αήττητων του 2ου ομίλου νότου, της Κυριακής : «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Προχθές (τρίτη 17/12) άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς προβλήματα. Νομίζω ότι θα ήμαστε έτοιμοι την Κυριακή για το συγκεκριμένο ματς. Στόχος για την Κύμη φυσικά και είναι η νίκη επί του Φάρου την Κυριακή».

Υπάρχει κάτι το οποίο θα πρέπει αγχώσει για το ματς με το Φάρο, την ομάδα της Κύμης; «Όχι δεν υπάρχει κάτι που μας αγχώνει, θα ήθελα να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στους δυο συλλόγους, ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να το γεμίσει και να ευχαριστηθεί μπάσκετ. Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα άλλωστε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση άρα δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα πρέπει να μας αγχώσει».

Το αβαντάζ σας επί της ομάδας του Κερατσινίου; «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Στο ματς αυτό θα συναντηθούν οι δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Περιμένω ότι θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτό παιχνίδι και ο καλύτερος θα είναι και αυτός που θα πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα». Το μειονέκτημα;  «Ούτε εκεί νομίζω ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο. Όποιος είναι καλύτερος εκείνη τη μέρα μέσα στο παρκέ αυτός και θα πάρει τη νίκη».

Τέλος, ο Βασίλης Μπρατσιάκος πρόσθεσε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, σε γεμάτο γήπεδο. Καλή επιτυχία και ας κερδίσει ο καλύτερος».