ionikos_nikaiasΑκόμα μία φιλική νίκη πέτυχε ο Ιωνικός, αυτή τη φορά απέναντι στη Ζάκυνθο με 73-64. Για ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα της Νίκαιας δεν ήταν πλήρης, καθώς δεν είχε στη διάθεσή της τους Ντακούλια και Θυμνιό λόγω της κλήσης τους στην Εθνική Ενόπλων αλλά και τους Βλάχο, Λόλα και Μπολάτογλου λόγω τραυματισμών.
Παρόλα αυτά, ο Ιωνικός παρουσίασε καλό πρόσωπο, φτάνοντας στο σημείο να προηγηθεί και με 20 πόντους (71-51). Όλοι οι παίκτες που ήταν στην αποστολή χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή Νίκο Καραγιάννη.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η επιστροφή του Περικλή Ταυρόπουλου στον Πλάτωνα, ως αντίπαλου προπονητή. Ο Ταυρόπουλος που έχει συνδέσει την προπονητική του διαδρομή με σημαντικές επιτυχίες ως προπονητής του Ιωνικού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της Ομάδας και την τεχνική ηγεσία, οι οποίοι του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του.

Τελευταίο φιλικό πριν τα επίσημα παιχνίδια, την προσεχή Κυριακή, 6/10, στις 17.00, στο κλ. Κερατσινίου απέναντι στο Φάρο Κερατσινίου (Γ Εθνική).