Νίκη μαζί με τον κόσμο της

fea_xarilaosΌταν γνωρίζεις την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζεις την ουραγό, δεν μπορείς να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο εκτός από την καθαρή νίκη.

Πέντε αγωνιστικές πριν πέσει η καρό σημαία του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής και η αποστολή της ΦΕΑ μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Απόλλωνα Σμύρνης και παράλληλα τη νίκη της Νέας Ιωνίας απέναντι στον Γλαύκο Πατρών.

Το συγκρότημα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς και την Κυριακή στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής υποδέχεται στις 3μ.μ. τον Οίακα Ναυπλίου, που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα δεν μπορεί παρά να θεωρείται απαραίτητο σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κάτι που διατηρεί άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο σε εγρήγορση.

Όπως άλλωστε δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα με τον Απόλλωνα ο προπονητής της ΦΕΑ Κυριάκος Κοσμίδης το ματς με την ομάδα του Ναυπλίου θεωρείται κριτήριο για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: «Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Οίακα όπου δεν είναι θέμα μπάσκετ, αλλά θέμα επαγγελματικής ευθύνης και υποχρέωσης στον σύλλογο. Μετά από αυτό θα δούμε και ανάλογα την συνεχεία στο πρωτάθλημα».

Αγωνιστικά προβλήματα πλην του γνωστού τραυματία Γιάννη Κρητικού δεν υπάρχουν, ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν ανάγκη τη στήριξη των φιλάθλων τους, στο δύσκολο έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας. Για τον λόγο αυτό οι διοικούντες τον σύλλογο καλούν τους φιλάθλους τους να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό της Φιλαδέλφειας, σπρώχνοντας παίκτες και τεχνική ηγεσία στη νίκη.