Νικητόπουλος: «Απόλυτα ευχαριστημένος»

nikitopoulosΗ περσινή σεζόν ήταν ονειρική για τον Προμηθέα που τερμάτισε στην 4η θέση στην Α’ ΕΣΚΑ ανδρών, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΣΚΑ. Ο κόουτς Τάσος Νικητόπουλος, ο οποίος διανύει την 4η σεζόν του στην ομάδα μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για τη νίκη επί του Αργοναύτη Τριγλίας (71-91) αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν σε σχέση με πέρσι στο σύλλογο του Χαλανδρίου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Αργοναύτη:
“Επειδή παίζαμε χωρίς τον Τασιόπουλο, εξαιτίας ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα, μπήκαμε δυνατά από την αρχή και δεν αφήσαμε περιθώριο στην Ραφήνα να διεκδικήσει τη νίκη. Παίξαμε καλά επιθετικά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή διαχείριση της διαφοράς που είχαμε κι έτσι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Τέτοια παιχνίδια είναι παγίδες γιατί αν δεν είσαι συγκεντρωμένος ή αν πιστέψεις ότι θα κερδίσεις χωρίς να πιάσεις καλή απόδοση μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ”.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Προμηθέα Χαλανδρίου:
“Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών αν και στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά. Οι παίκτες συνέχισαν να δουλεύουν, έδειξαν χαρακτήρα και κάναμε 3 σημαντικές νίκες ψυχολογίας, οι οποίες μας έφεραν εκ νέου σε καλό δρόμο. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε πολλά πράγματα γιατί είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετές ισοδύναμες και καλές ομάδες”.

Για τους στόχους που υπάρχουν:

“Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα που πέρσι έκανε καλή πορεία μπήκε στα πλέι οφ, έχασε στο τελευταίο παιχνίδι από τον έμπειρο Άρη την είσοδο στον τελικό των πλέι οφ και πήραμε το κύπελλο της ΕΣΚΑ. Κάναμε ονειρική πορεία πέρσι. Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όμως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί όλοι μας ξέρουν και μας περιμένουν. Πιστεύω θα καταφέρουμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα της Α’ ΕΣΚΑ, καθώς διαθέτουμε ένα κορμό παικτών και είμαστε μία οικογένεια. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε να μπούμε στα πλέι οφ κι από εκεί και πέρα βλέπουμε. Γενικά πάντως αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία που έχουμε με τη διοίκηση και τους παίκτες κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι”.