Ντολόπουλος: «Να βελτιωνόμαστε κάθε αγωνιστική»

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ ξεκίνησε χθες με την Μακαμπή να πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Σταυρούπολη. Ο τεχνικός του συλλόγου, Σάββας Ντολόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το πρωτάθλημα που μόλις άρχισε…

Αναλυτικά:

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Σταυρούπολης:

«Ήταν ένα παιχνίδι αρκετά νευρικό, καθώς ήταν πρεμιέρα. Η Σταυρούπολη είναι πιο έτοιμη από εμάς, καθώς συμμετέχει ακόμα στο θεσμό του Κυπέλλου κάτι που της έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Αν και είναι νεοφώτιστη διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες. Όσον αφορά εμάς είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του. Το παιχνίδι είχε μία ιδιαιτερότητα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουμε την ίδια έδρα, οπότε παίζαμε εκτός έδρας μόνο στα χαρτιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Σταυρούπολη και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας».

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ που ξεκίνησε χθες και τους στόχους της Μακαμπή:

«Είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό, καθώς συμμετέχουν πολλές καλές ομάδες. Η περσινή αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής βοήθησε στην ενδυνάμωση της κατηγορίας, καθώς πλέον υπάρχουν περισσότερες ομάδες που έχουν σαν στόχο την άνοδο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ κι αν έρθει κάτι καλό θα το δεχτούμε με χαρά. Στόχος, όμως είναι να βελτιωνόμαστε αγωνιστική με αγωνιστική».