Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Αγριάς…

Με… μπαράζ ανακοινώσεων από την Αγριά ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας, ενόψει της νέας περιόδου. Ο σύλλογος θα πορευτεί τη νέα περίοδο με τεχνικό δίδυμο τους Κοσμάτο και Στρατίκη, ενώ τρεις παίκτες από τον «κορμό» της ομάδας που ολοκλήρωσε τη σεζόν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα και τη νέα περίοδο.

Το… μπαράζ των ανακοινώσεων ξεκίνησε με το προπονητικό επιτελείο: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο προπονητή Κοσμάτο Γεώργιο. Στο παρελθόν διετέλεσε για δέκα χρόνια προπονητής του Γ.Σ. Βόλου σε Γ’ εθνική, Α1 ΕΣΚΑΘ καθώς και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Επιπλέον ως προπονητής και υπεύθυνος υποδομών της Νίκης Βόλου παρουσίασε πολλές επιτυχίες και συνεχείς παρουσίες στα τελικά πανελληνίων πρωταθλημάτων, παίδων και εφήβων. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δε, ως προπονητής στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου είχε μια πετυχημένη παρουσία με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στη Β’ εθνική κατηγορία την περίοδο 2019-2020. Τέλος ευχόμαστε στον κοουτς μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας με τον κόουτς Στρατίκη Σπύρο. Θα συνθέσει μαζί με τον κόουτς Κοσμάτο το προπονητικό staff στην ανδρική ομάδα ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει και τον πετυχημένο ρόλο, του υπεύθυνου των υποδομών της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».

Η συνέχεια ήταν με τις ανακοινώσεις της ανανέωσης των παικτών της ομάδας: «Η πρώτη ανανέωση για την νέα χρονιά είναι γεγονός, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον αρχηγό της ομάδας μας Καραμανλή Σάββα. Ο Σάββας για 6η συνεχόμενη χρονιά θα φοράει τα κιτρινόμαυρα. Καλή μπασκετική χρονιά Σαβινιο με υγεία!!!!!
Η δεύτερη ανανέωση δεν είναι άλλη από τον υπαρχηγό πλέον της ομάδας μας , Σπύρο Ροσσιο. Θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα για 5η χρονιά , ένα όπλο πολύτιμο για κάθε προπονητή. Καλή μπασκετική χρονιά Σπύρο με υγεία!!!!!
Τρίτη ανανέωση για την ομάδα μας είναι ο Δημήτρης Αμπαρης. Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ μετά από μια εκπληκτική χρονιά έριξε άγκυρα στην Αγριά. Καλή μπασκετική χρονιά Μητσάρα με υγεία!!!!!».