Ξεκαθαρίζουν για παραμονή…

Πέντε στροφές απέμειναν ακόμα για το πέσιμο της αυλαίας και του φετινού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο Νότου και τα βλέμματα έχουν στραφεί στην «μάχη» της παραμονής.

Η πρωτοπόρος Αγ. Παρασκευή υποδέχεται τον Χολαργό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και να αναζητούν το ροζ φύλλο, η μεν πρώτη για να έρθει πιο κοντά στον τίτλο και την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ ο δε Χολαργός για να διατηρηθεί στην τριάδα.

Πιο… άνετος νιώθει πλέον ο Εσπερος Α.Ο.Π.Α. για την κατάκτηση της 2η θέσης, ενώ στον ερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες θέλουν τη νίκη, στην προσπάθειά τους για παραμονή.

Να συνέλθει από την ήττα του Τήρωνα μέσα στην έδρα του και να μην πάθει τα ίδια θέλει ο Κεραυνός Αιγίου, που θα αντιμετωπίσει στην Μεσσήνη την ουραγό Καλαμάτα ’80.

Τα… ρέστα της δίνει η ομάδα της Παναχαϊκής στο ματς με την Ακράτα, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για παραμονή. Αντίθετα, η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί της Αγ. Παρασκευής, θα επιδιώξει να περάσει και από την Πάτρα, τελειώνοντας έτσι το θέμα της παραμονής.

Ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στον Αγ. Δημήτριο, ανάμεσα στον Κρόνο που θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στην σωτηρία του και τον Πορφύρα που δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει ανέβει βαθμολογικά.

Ισως το πιο κρίσιμο παιχνίδι θα δώσει η Ε.Α.Π., που θα αντιμετωπίσει εκτός το Λεωνίδιο, το οποίο σύμφωνα με την αγωνιστική του παρουσία δεν δείχνει ικανό να σώσει την παρτίδα. Εάν η ομάδα του Θανάση Λιόνα καταφέρει να αποδράσει με το διπλό, τότε οι Πατρινοί έχουν πολλές πιθανότητες να βρίσκονται και του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

Τέλος, επιστροφή στις νίκες θέλει πάση θυσία ο Μίλωνας στους Αγ. Θεοδώρους, κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Τήρωνα, προκειμένου να μην έχει άσχημα ξεμπερδέματα, αφού οι δύο απανωτές ήττες στην έδρα του τον έφεραν σε δύσκολη θέση.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Αγ. Παρασκευή – Χολαργός (Κοντόπευκο, 17.00)
Έσπερος Α.Ο.Π.Α. – Παναιτωλικός (Αλεξιώτισσας, 17.00)
Καλαμάτα ’80 – Κεραυνός Αιγίου (Μεσσήνης, 17.00)
Παναχαϊκή – Ακράτα (Παναχαϊκής, 17.00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Πορφύρας (Αγ. Δημητρίου, 17.00)
Λεωνίδιο – Ε.Α.Π. (Λεωνίδιο, 17.00)
Τήρων Αγ. Θεοδώρων – Μίλωνας (Αγ. Θεοδώρων, 17.00)