Ξηρομερίτης: «Με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό…»

xiromeritisΜε νίκη έκλεισε το 2013 και με τον ίδιο τρόπο φιλοδοξεί φυσικά να ανοίξει και το 2014 ο Πιερικός Αρχέλαος, που έχει πάντως δύσκολη αποστολή στον Εύοσμο. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Κατερίνης δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από το γήπεδο της, αλλά το τέλος της χρονιάς γέμισε με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση τους “μελανόλευκους”, όπως λέει και ο βοηθός προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μας γέμισε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Στο διάστημα των εορτών είχαμε αρκετό καιρό να διορθώσουμε κάποια λάθη μας και να βάλουμε μερικά να πράγματα στο παιχνίδι μας. Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αίαντα Ευόσμου, που είναι μια σκληρή ομάδα που της αρέσει να παίζει άμυνα και να κάνει κάποια πράγματα καλά στην επίθεση» τόνισε ο Ξηρομερίτης, καταλήγοντας στο εξής:

«Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προετοιμασία μας στο τακτικό κομμάτι και πιστεύω ότι θα έχουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και υπομονή για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη».