Οι δηλώσεις Ζιάγκου-Νιπεργιάλη (vd)

nipergialisΟ Κόροιβος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ με την «Ενωση» να διαμαρτύρεται για τη φάση της αντικατάστασης του Χαρισμίδη ενώ έπρεπε να εκτελέσει βολές, κάτι που τελικά έκανε ο Γκιουλέκας γι΄αυτό και άλλωστε κατέθεσε ένσταση.

Οι δύο προπονητές μίλησαν αμέσως μετά τον αγώνα σχολιάζοντας το παιχνίδι. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα λέγοντας: «Παρά το γεγονός πως χάσαμε τον αυτοέλεγχό μας καταφέραμε να ανακάμψουμε και παρά την κακή μέρα, τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό τους πιστώνετε να γυρίσουν το ματς».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Νιπεργιάλης δήλωσε: «Μόνο η Αμαλιάδα φέτος έχει καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΚ. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, δεν μπορείς να κερδίσει δύο φορές την ΑΕΚ, χρειάζεται πίστη, προπόνηση, ουσία, ποιότητα. Πιστεύω αυτά τα είχαμε σήμερα, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Εδειξαν ότι είναι καλύτεροι σήμερα και πιστεύω ότι η νίκη μας είναι δίκαιη.

Δυστυχώς κουβαλάμε μία αμαρτία στην πλάτη μας στα γεγονότα που έγιναν στο παιχνίδι με το Φιλαθλητικό και θέλαμε σήμερα οπωσδήποτε να κερδίσουμε την ΑΕΚ γιατί είναι δύσκολο να ξαναχάσει. Για μένα έχει ανέβει ήδη στην Α1, θα είναι πρώτη σίγουρα και θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος αυτήν την ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που κατέκλεισε το κλειστό, να ευχαριστώ τους αθλητές μου που ήταν φανταστικοί. Τη νίκη αυτή θέλω να την αφιερώσω στους ανθρώπους της ομάδας που σε τέτοιες δύσκολες εποχές που η Ελλάδα καταρρέει έχουν το σθένος να στηρίζουν την ομάδα».

Οσον αφορά τη φάση που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ δήλωσε: «Δεν θα απαντήσω αυτά που είπε ο κόουτς περί ηθικής. Ο Χαρισμίδης ήρθε τρέχοντας στον πάγκο πιάνοντας το μάτι ζητώντας αλλαγή. Αυτό ξέρει καλύτερα αν είναι τραυματισμένος που πιστεύω ότι ήταν. Δεν θεωρώ ότι ήταν το κομβικό σημείο του παιχνιδιού αυτό. Νομίζω είχαμε επικρατήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.