«Οι διαιτητές βοήθησαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος»

Για πάνω από 30 λεπτά ο Αρης πάλεψε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πεύκη γνωρίζοντας την ήττα. Ομως, με η ομάδα της Πετρούπολης έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα καθώς όπως αναφέρουν διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης διαμαρτύρεται για την άνιση μεταχείριση από πλευράς διαιτησίας που έτυχε στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα του στην Πεύκη. Οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους βοήθησαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος ύπερ της γηπεδούχου ομάδας.

Οι διαιτητές έδειξαν ανοχή σε αντιαθλητικές συμπεριφορές από παίκτες του ΑΟ Πεύκης, αλλά και από διοικητικό παράγοντα της ομάδας που κινούταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου κάνοντας πότε παρατηρήσεις στους ίδιους τους διαιτητές και πότε παρότρυνε και συμβούλευε παίκτες της ομάδας της Πεύκης.

Τελος οι διαιτητές δίνοντας κάποια “έξυπνα” σφυρίγματα υπέρ του Άρη προσπάθησαν να καλύψουν την μεροληπτική διαιτησία υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες του με τους παίκτες του και μόνο εντός παρκέ και ζητάει την προστασία από τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος ώστε κάθε αγώνας να παίζεται επί ίσοις όροις και να κερδίζει ο καλύτερος».