Οι κατηγορίες της πρώην στον Γουέιντ (video)

Την ώρα που ο Ντουέιν Γουέιντ εμφανίζεται από κανάλι σε κανάλι για να διαφημίσει το βιβλίο του «A Father first» (σ.σ. «Πρώτα  πατέρας»), η πρώην σύζυγός του Σαβόν είπε να του ρίξει λίγο… λάσπη.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην οποία μίλησε και η μητέρα της Νταρλίν, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον κατηγόρησε ότι την χτύπησε. Οι κατηγορίες αφορούν τη περίοδο που  ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους (2007), τον 5χρονο σήμερα, Ζιόν. Δεν δίστασε επίσης να δηλώσει on camera παρουσίας της κολλητής της ότι ο 30χρονος ΝΒΑer έχει κακοποιήσει λεκτικά και όχι μόνο, τον μεγάλο του γιο.

«Λίγο πριν μπω στο νοσοκομείο για να φέρω στο κόσμο το παιδί μας στη Φλόριδα, ξύπνησα μέσα στη νύχτα επειδή δεν ένιωθα καλά λόγω της εγκυμοσύνης. Ο Ντουέιν άρχισε να με βρίζει και να μου λέει να σκάσω. Με έπιασε από τα μαλλιά και στη κυριολεξία με σήκωσε πάνω από το δικό του κεφάλι και με πέταξε στο μπάνιο. Είχαμε στο μπάνιο μας μια ντιβανοκασέλα και με έσπρωξε πάνω της, με αποτέλεσμα η πλάτη μου να σπάσει σε τέσσερα σημεία και το κεφάλι μου να χτυπήσει στο μαρμάρινο δάπεδο. Προσπάθησα να σηκωθώ κλαίγοντας για να πιάσω το ασύρματο τηλέφωνο που ήταν στο δωμάτιο για να τηλεφωνήσω στην Αστυνομία αλλά μόλις το αντιλήφθηκε, έκανε σαν υστερικός. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο βίαιη. Μου άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια και το πέταξε πάνω στο κορμί μου τόσο δυνατά που έγινε κομμάτια».

Το πρώην ζευγάρι που ήταν μαζί από το σχολείο έχει δύο γιους. Τον 12χρονο Ζάιρ Μπλέσινγκ Ντουέιν Γουέιντ και τον 5χρονο Ζιόν Μαλάσι Άραμις Γουέιντ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι το δικαστήριο έχει δώσει τη πλήρη κηδεμονία των παιδιών στον σούπερ σταρ των Χιτ ενώ η Σαβόν έχει ουκ ολίγες φορές, βρεθεί στη φυλακή εξαιτίας της άρνησης της να μην του επιτρέπει να βλέπει τους γιους του. Από το 2007 που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου είναι επισήμως ζευγάρι με την ηθοποιό Γκάμπριελ Γούνιον.