Οι κορυφαίοι του Final 6 του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ζέιτ Μούσα του Ολυμπιακού. Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος της επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, Μιχάλης Γιαννουζάκος. Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σωτήρης Οικονομόπουλος του Ολυμπιακού, ενώ την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι Αθανάσιος Μπαζίνας του Προμηθέα Πάτρας, Σωτήρης Οικονομόπουλος του Ολυμπιακού, Ζέιτ Μούσα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ της ΔΕΚΑ και Τζουλιάνο Τόλα του Περιστερίου. Τις απονομές έκανε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Η τελετή λήξης

Με τις τιμητικές απονομές ξεκίνησε η τελετή λήξης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Αθανάσιο Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη με τον γενικό γραμματέα της, Παναγιώτη Τσαγκρώνη να κάνει τις απονομές.

Έκτη ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκαν τα Φανάρια Νάξου, στην πέμπτη θέση κατατάχθηκε ο Λεύκιππος Ξάνθης και στην τέταρτη η ΔΕΚΑ με την απονομή τα αναμνηστικά να παραδίδει η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Περιστέρι που παρέλαβε τα μετάλλια και το αναμνηστικό από τον πρόεδρο της ΧΑΝΘ Ιωάννη Σωσσίδη και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρο Τάκη.
Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Προμηθέας Πάτρας με το αναμνηστικό και τα μετάλλια να απονέμουν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης.
Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.