Οι «ομάδες» των Χρηστίδη, Αγγέλου

Την Παρασκευή θα κατατεθούν επίσημα στον Ηρακλή οι προτάσεις του Νίκου Αγγέλου και του Χρήστου Χρηστίδη, προκειμένου να αποφασιστεί ποιον «δρόμο» θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής ο «κυανόλευκος» σύλλογος.

Η ομάδα του Χρήστου Χρηστίδη αποτελείται από τους Σταύρο Ποιμενίδη, Μίλτο Μιχαηλίδη, Νίκο Καλλινικίδη, Νίκο Γκεκόπουλο, Ευθύμιο Καραγεωργίου, Θανάση Αποστολίδη, Αντώνη Σαμαρά και Λίνα Τραμουντάνη. Στην άλλη πλευρά, την ομάδα του Νίκου Αγγέλου συνθέτουν οι Παντελής Παπαϊωακείμ, Ηρακλής Σπανός, Γιάννης Κούτας, Γιάννης Χαραβιτσίδης και Γιάννης Τσουμής.

Παπαδόπουλος: «Τον έχουν ξεζουμίσει…»

Στο μεταξύ, λάβρος κατά των περασμένων διοικήσεων του Ηρακλή ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο πλαίσιο τουρνουά «3 on 3» που διοργανώνει η Greek Basketball Academy στη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχω πικρίες με τον Ηρακλή. Δεν είμαι ούτε φανατικός φίλαθλος αλλά ποτέ δεν έχω κρύψει ότι είμαι Ηρακλής. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έπαιξα μπάσκετ, εκεί ανδρώθηκα, εκεί πήρα το πρώτο μου τίτλο (εφηβικό πρωτάθλημα). Δυστυχώς έχει εξαφανιστεί ο σύλλογος για τους λόγους που ανέφερα πιο πριν, δηλαδή ότι οι άνθρωποι που διοικούν εκμεταλλεύονται το σύλλογο.

Εδώ έχουμε δει στο μέγιστο τον Ηρακλή, ότι τον έχουν πάρει και τον έχουν ξεζουμίσει πραγματικά, άνθρωποι με τελείως διαφορετικούς σκοπούς από το άθλημα, οι οποίοι είχαν σαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τον Ηρακλή για πολύ βρώμικες υποθέσεις, τις οποίες δεν θέλω καν να αναφέρω γιατί μου έρχεται αναγούλα και μόνο που το σκέφτομαι» είπε μεταξύ άλλων ο νυν σέντερ του Ολυμπιακού.

Πηγή: bluearena.gr