Οι “300” των Μαχητών Δόξας Πεύκων

machites«Τη διαφορά την κάνει η συλλογικότητα»… Με αυτό σαν motto οι Μαχητές Δόξας Πεύκων προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν πυρήνα 300 ατόμων, οι οποίοι θα μπορέσουν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα σε ετήσια βάση, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις εποχές που ζούμε τη διαφορά την κάνει η συλλογικότητα. Με τη συλλογικότητα καταφέρνουμε να μοιραστούμε τη διάθεση προσφοράς, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και το κυριότερο είναι ότι μπορούμε αυτά να τα μετατρέψουμε σε χειροπιαστά αποτελέσματα.

Στους Μαχητές Δόξας Πεύκων παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες φέρνοντας στον τόπο μας αγωνιστικές επιτυχίες σε ένα περιβάλλον άκρως οικογενειακό με οδηγό το φίλαθλο πνεύμα. Κάθε Κυριακή για εμάς είναι μια γιορτή στα Πεύκα. Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης είναι ανταγωνιστικό και οι απαιτήσεις μεγάλες. Οι δημοτικές και κρατικές επιχορηγήσεις πλέον δεν υπάρχουν και οι χορηγοί-επιχειρηματίες έχουν λιγοστέψει. Η δύναμη της κάθε ομάδας πλέον είναι ο κόσμος της.

Στους Μαχητές Δόξας Πεύκων θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα με στόχο τα 300 άτομα που θα συνεισφέρουν ετησίως ένα συμβολικό ποσό στην ομάδα. Η κίνηση αυτή λειτουργεί και παγκοσμίως σε άλλες ομάδες που βασίζονται σε μια λαϊκή βάση για τη λειτουργία τους. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 «Μαχητές των Πεύκων».

Πως μπορώ να γίνω ένας από τους 300;

Πολύ απλά. Μας στέλνεις ένα e-mail στο info@machitesbc.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σου και ερχόμαστε εμείς σε επαφή μαζί σου.

Πόσο θα μου κοστίζει ετησίως;

Η ετήσια συνεισφορά στην ομάδα είναι μόνο 50 ευρώ

Γιατί να γίνω ένας από τους 300;

Με την εγγραφή σου στους 300 «Μαχητές των Πεύκων»:

* Αποκτάς ένας διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες
* Αποκτάς ένα ημερολόγιο της ομάδος
* Το όνομα σας, η φωτογραφία σας και ένα link της επιλογής σας (σε προσωπική ή εταιρική σελίδα) θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας

Έχετε ειδικές τιμές για τη διαφήμιση της εταιρείας σας στην ομάδα

Κερδίζετε κάτι ανεκτίμητο. Την αίσθηση του να προσφέρεις για κάτι καλό και υγιές που γίνεται στον τόπο σου.
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 «ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ»

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB ΜΑΣ

http://www.machitesbc.gr/teamsupporters.asp

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

Χαλκιάς: «Ερχεται τοπικό ντέρμπι…»

Στο μεταξύ, οι Μαχητές Δόξας Πεύκων βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τους και ο Στέλιος Χαλκιάς, συνεργάτης του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Χαλκιά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύτιμη νίκη που πετύχαμε. Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες πέτυχαν την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και έτσι με πολύ προσπάθεια φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα πλέον δείχνει αισθητά,σταθερά βήματα βελτίωσης και κυρίως στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί για εμάς παρελθόν και επικεντρωνόμαστε ήδη στο επόμενο τοπικό ντέρμπι που έρχεται».