ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ζαφειρούδη

Τη δεύτερη φετινή μεταγραφική κίνησή του ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, που μετά τον Τάσο Πιλκούδη, πήρε τον Δημήτρη Ζαφειρούδη (1998, 1.83).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΟΦΗ, μια τόσο ιστορική ομάδα! Για εμένα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε κρητική ομάδα και ενθουσιάστηκα όταν άκουσα την πρόσκληση», δήλωσε ο Ζαφειρούδης, ο οποίος έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής με τον ΑΓΣΙ, έχοντας 127 πόντους σε 9 αγώνες (14,1 μ.ό.), πριν αποσυρθεί η ομάδα των Ιωαννίνων από το πρωτάθλημα.

«Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά απαιτητικό και δύσκολο, όμως με τη σωστή προετοιμασία και την επιμονή μας στο γήπεδο, θα πετύχουμε τους στόχους μας! Εύχομαι μία αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία για όλους», συμπλήρωσε ο Ζαφειρούδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε μία νέα προσθήκη στην οικογένεια του ΟΦΗ! Ο Δημήτρης Ζαφειρούδης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024.

Γεννημένος το 1998, ο Δημήτρης φέρνει τη νεανική του δυναμική στο γήπεδο, με ύψος 1.83 μέτρα και προσόντα που τον καθιστούν ιδανικό παίκτη στις θέσεις των guard.

Έχοντας παρουσιάσει εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και αποκτώντας εμπειρία από ομάδες όπως Πολύγυρος, Ευκαρπία, ΧΑΝΘ κ.ά.
Δημήτρη, καλώς όρισες στην οικογένεια μπάσκετ του ΟΦΗ!».