«Ο Άη Βασίλης παίζει μπάσκετ» στην Κομοτηνή!

santa claus basketball komotiniΤις δυνάμειες τους ενώνουν οι All Star Komotini και οι Veteran All Star Komotini – ΑΕ Κομοτηνής, ΓΑΣ Κομοτηνής και Α.Π.Σ. ΑΙΑΣ  τους με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ο Αη-Βασίλης θα κάνει μία σύντομη στάση στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής, όπου φορώντας τα αθλητικά του θα συμμετέχει στην εθελοντική δράση  «Ο Άη Βασίλης παίζει μπάσκετ».

Πρόκειται για μια μπασκετική γιορτή μεταξύ των εν ενεργεία και των παλαίμαχων παιχτών των ομάδων, ήτοι της ΑΕΚ, του ΓΑΣ και του Αίαντα Κομοτηνής, που διοργανώνεται από τους τρεις αυτούς αθλητικούς μας συλλόγους, υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και τη συμμετοχή αρκετών χορηγών που συνέδραμαν, όπως το γυμναστήριο actionclub, τα Αστικά Κομοτηνής, τη Λέσχη Κομοτηναίων, τα τεχνικά έργα «Λεχούδης», την εταιρεία «Αγροεφόδια», τα καύσιμα – λιπαντικά «Πούλος» και την θέρμανση «ΕΚΟ Πεταλωτής».
 
Οι επίλεκτοι εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές (All Star Komotini) θα αντιμετωπίσουν τα αστέρια του παρελθόντος (Veteran All Star Komotini), σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και έντονες συγκινήσεις σε όσους θα την παρακολουθήσουν. Οι τελευταίοι πέραν της παρουσίας τους καλούνται να «συνδράμουν» με τρόφιμα τα οποία θα γεμίσουν τους σάκους του Άη Βασίλη που θα βρίσκονται στο γήπεδο και με τα οποία θα στηρίξουν τις άπορες οικογένειες της Κομοτηνής.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανάμεσα στα πέντε δεκάλεπτα της αναμέτρησης θα υπάρχουν γυμναστικές, χορευτικές και μπασκετικές επιδείξεις, από το actionclub, τους Alma Libre αλλά και τα παιδικά τμήματα των τριών μπασκετικών ομάδων, που θα δείξουν στην πράξη το μέλλον του μπάσκετ στην πόλη μας, ενώ όπως αποφασίστηκε μέρος των κερδών από το κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου, που θα είναι ανοιχτό, θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της εκδήλωσης.

Την ομάδα των εν ενεργεία καλαθοσφαιριστών (All Star Komotini) συνθέτουν οι κ.κ. Θεόδωρος Λεφής, Σταύρος Χονδρόπουλος, Λεωνίδας Διαμαντίδης, Χρήστος Νικάκης, Κίμων Λεχούδης, Θεοδόσης Μπακιρτζής, Γιώργος Κουτσοβασίλης, Δημήτρης Βαχαρίδης, Νάσος Αθανασίου, Χασάν Βελή, Κώστας Τερζίδης, Χαλήλ Καδήρ, Παναγιώτης Σαββίδης, Ισίδωρος Λεμονίδης, Αναστάσης Μπορμπίδης, ενώ το «αντίπαλο» ρόστερ των παλαιμάχων οι κ.κ. Χάρης Μπιμπισίδης, Στεπάν Ματεοσιάν, Νίκος Παπαδόπουλος, Σωφρόνης Παππουής, Νεοκλής Λεμονίδης, Κώστας Ντίνας, Ζαχαρίας Γεωργιάδης, Πασχάλης Αθανασίου, Χρήστος Χατζόπουλος, Κώστας Γαλανάκης, Μάκης Μερκουρίδης, Δημήτρης Οικονομίδης, Σάκης Μπαμπαθανάσης, Γιώργος Μαρκολέφας, Γιάννης Πεταλωτής και Γιώργος Παπουτσίδης.
 
Στο πλευρό τους οι προπονητικές, ήτοι σε ό,τι αφορά τους εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές της πόλης μας ο κ. Θέμης Κουκοβίνος και ο «δικός μας» Βασίλης Στοάκης και οι κκ. Αλέκος Καρυπίδης και Δήμητρα Δόλωμας, σε ό,τι αφορά τους παλαιμάχους.

Πηγή: paratiritis-news.gr