Ο… “πράσινος” Λάσμε, η ανάκληση των μετοχών και οι κινήσεις της ΑΕΚ

olympiakos-pao_lasme_Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορέσει και πάλι ο Στέφαν Λάσμε, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι ο παίκτης τον οποίο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει για να “γεμίσει” τη ρακέτα μαζί με τους Ραντούλιτσα και Παπαγιάννη. Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν βρει τη χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος κι έτσι θεωρείται θέμα χρόνου ν΄ ανακοινωθεί η συμφωνία.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν ν΄ ανησυχούν από την απόφαση της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία με ψήφους 4-2 αποδέχθηκε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έτσι ανακαλεί τη μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΚΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού…

Μία απόφαση που όπως τόνισαν με κοινή τους δήλωσή τους οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαθίσταται η νομιμότητα και η διαφάνεια. «Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την ανάκληση της άδειας μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δ. Γιαννακόπουλο λόγω εικονικότητας, είναι ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της νομιμότητας και της διαφάνειας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Προβάρει τα “κιτρινόμαυρα” ο Τσαλμπούρης

tsalmpouris_iowa stateΠολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, που βλέπει ότι η επιστροφή του στην Ελλάδα μπορεί να γίνει με τους καλύτερους για τον ίδιο οιωνούς με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Ο 19χρονος παίκτης βέβαια βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όμως γνωρίζει καλά ότι εκεί ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι από περιορισμένος έως μηδαμινός κι έτσι έχει στρέψει περισσότερο το βλέμμα του προς την ΑΕΚ.