Ο Στερν χρίζει… κόουτς τον Ομπάμα

imagesCAXY4GNXΗ οικογενειακή του ευτυχία κλυδωνίζεται το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης του με την Μπιγιόνσε αλλά το τελευταίο 24ώρο ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας και για έναν ακόμη λόγο που δεν έχει να κάνει καθόλου με πολιτική. Των δηλώσεων του πρώην πλέον, κομισάριου του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν ότι ο πρόεδρος «μπορεί άνετα να γίνει προπονητής στο ΝΒΑ μετά το πέρας της θητείας του το 2016 και να είναι ο επόμενος Φιλ Τζάκσον».

021314-david-stern-launch-v2-3Ο Στερν έδωσε το παρών μαζί με τη σύζυγό του σε δείπνο στο Λευκό Οίκο το βράδυ της Τρίτης και τόσο κατά την είσοδο όσο και την αναχώρηση του προέβη σε δηλώσεις. Αρχικά, ανέφερε ότι η ζωή του μετά την απόσυρση του από τη θέση του κομισάριου είναι θαυμάσια. Στη συνέχεια,  επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Μπαράκ Ομπάμα να σκέφτεται τη προπονητική ως επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Μάλιστα, δεν δίστασε χαμογελώντας να τονίσει σχετικά: «Εγώ θα τον εκπροσωπήσω. Θα γίνει προπονητής».

imagesCAYUML5BΟ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν κρύβει τα μπασκετικά του αισθήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που πετάγεται μέχρι τις εγκαταστάσεις του Attack Athletics στο Σικάγο ή τη γενέτειρα του τη Χαβάη για να παίξει μπάσκετ με στενούς φίλους και συνεργάτες του. Ο Ομπάμα είναι αριστερόχειρας και αρέσκεται να εκτελεί πάντα από την αριστερή πλευρά του γηπέδου, κάτι που έχουν επισημάνει ουκ ολίγες φορές οι αντίπαλοι του στο παρκέ.