Πέρκος: “Να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί κόντρα στο φαβορί”

Στην Καβάλα δίνει το ρόλο του φαβορί στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Γυμναστικό, ο προπονητής των Θεσσαλών Στέφανος Πέρκος. Η βαθμολογική διαφορά, βέβαια που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μικρή και ίσως αυτός ο χαρακτηρισμός να είναι ένα… mind game του προπονητή του Γυμναστικού, προς τους παίκτες του.

Εκείνο, άλλωστε που επισημαίνει ο Στέφανος Πέρκος είναι ότι “… εμείς πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι και κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται το φαβορί”.

Ο Στέφανος Πέρκος γνωρίζει καλά το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. “Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία στην έδρα της αγωνίζεται παθιασμένα διότι δεν θέλει να χάσει καθόλου βαθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε ισχυρή πίεση και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό για το συγκεκριμένο ματς”, σχολίασε ο προπονητής των Θεσσαλών. Ο οποίος δεν έχει ελλείψεις, καθώς και οι Γκιουλέκας και Κούτρας παρότι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς όλη την εβδομάδα, ακολούθησαν την αποστολή και θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους, όπως και όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι».