Πέτροβιτς: «Κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει»

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το χθεσινό παιχνίδι για τον Απόλλωνα. Οι «μελανόλευκοι» έκαναν… πάρτι μέσα στο γήπεδο κατακτώντας μία άνετη νίκη επί των Ικάρων Σερρών. Ο κορυφαίος παίκτης των πατρινών Βλάντο Πέτροβιτς,

«Πιστεύω πως παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όχι μόνο για την διαφορά που είχε το παιχνίδι αλλά θεωρώ πως παίξαμε και πολύ καλό μπάσκετ.

Κάναμε ότι ακριβώς, είχαμε σχεδιάσει πριν το παιχνίδι και θεωρώ πως αξίζαμε αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που στο πρώτο μου παιχνίδι στην Πάτρα κερδίσαμε και παράλληλα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε πολύ κόσμο. Συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και συνέχισε:

«Δεν έχω παίξει πάλι σε αυτό το γήπεδο, όταν τέθηκα αντίπαλος του Απόλλωνα, είχαμε αγωνιστεί σε ένα άλλο γήπεδο (σ.σ. Δ. Τόφαλος). Είναι πολύ καλό γενικότερα και για την Ελλάδα, καθώς το τελευταίο διάστημα, τόσο στην Α1 όσο και στην Α2 δεν παρακολουθεί πολύς κόσμος τα παιχνίδια.

Αντίθετα εδώ στην Πάτρα, από την αρχή της σεζόν έρχεται πολύς κόσμος και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος. Αυτό εξαρτάται και από εμάς καθώς θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά ως το τέλος.

Πιστεύω πως μπορώ να είμαι όχι τόσο καλός, ή ακόμα και πιο καλός αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος που στις πρώτες αγωνιστικές, μπήκα καλά. Βήμα βήμα θα βλέπουμε μπροστά, για τον στόχο μας. Δεν θα ερχόμουν άλλωστε, αν πίστευα πως δεν θα τα καταφέρναμε.

Στόχος μας φυσικά και είναι η άνοδος, όμως, είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε το οτιδήποτε… Ξέρουμε τι θέλουμε και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί».

Βετούλας: «Πίστευα ότι θα κερδίζαμε»

Από την πλευρά του ο Νίκος Βετούλας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του: «Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και για τη νίκη και για την διαφορά. Για μένα το καλό ήταν η διαχείριση που έγινε μετά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα, γιατί αυτό δείχνει, το ότι επανήλθαμε στις νίκες και με τέτοια εμφάνιση, πως είμαστε ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα».

Οσον αναφορά την παρουσία του Πέτροβιτς, ο κόουτς των «μελανόλευκων» ανέφερε: «Ο Βλάντο από την πρώτη στιγμή που ήρθε βοήθησε τόσο πολύ. Συνεχίζουμε την δουλειά στο γήπεδο, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Αυτό είπα και στα παιδιά, πως όλα είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης, καθώς όλα τα ματς έχουν ένταση και αυτό τα κάνει δύσκολα».

«Είναι το παιχνίδι που πίστευα από πριν πως θα κερδίζαμε, γιατί παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής παίξαμε καλά, γι’ αυτό δήλωσα και πως πάμε για την άνοδο. Η είσοδος του Πέτροβιτς, αλλάζει τις ισορροπίες».

Πηγή: sportfmpatras.gr