pefkaΟ κυριακάτικος αγώνας με το Αιγάλεω θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και δύο παίκτες τους. Ο Γιώργος Παυλίδης και ο Γιάννης Ευαγγελινός αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 και 35 ετών αντίστοιχα και ο σύλλογος των Πεύκων έχει προγραμματίσει να τους τιμήσει αυτή την Κυριακή, στο πλαίσιο της καθοριστικής αναμέτρησης με το Αιγάλεω.

Στο μεταξύ, η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη μόνο αδιάφορη δεν θα είναι κόντρα στο Αιγάλεω, καθώς έχει στόχο την τρίτη θέση του βόρειου ομίλου. Ισα ίσα που αισθάνεται… ήσυχη από τη στιγμή που το Αιγάλεω δεν ενημέρωσε για το αν θα έχει μαζί του οργανωμένους οπαδούς στο γήπεδο. «Οι ανησυχίες μας μήπως έρθουν οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιγάλεω μάλλον δεν επαληθεύτηκαν» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος.

«Η ομάδα μας έστειλε έγγραφο στην ΕΟΚ και στο ΑΟ Αιγάλεω ζητώντας γραπτά να μας δηλώσει το άλλο σωματείο τις προθέσεις των οργανωμένων του ώστε να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα με την Αστυνομία. Η σιγή ιχθύος που τηρήθηκε θέλουμε να πιστεύουμε ότι υποδηλώνει ότι δεν θα έχουμε οργανωμένους στο γήπεδο και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».