Πήρε Αρνίδη, Χαντζίδη το Στρατώνι

stratoni-logoΈπειτα από χρόνια, το Στρατώνι αναμένεται να έχει πολύ διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη σεζόν. Μετά την απομάκρυνση του Ζυγούρα, παρελθόν από το σύλλογο της Χαλκιδικής αποτελούν άλλοι πέντε παίκτες, οι Δανάκης, Μυλωνίδης, Δελίδης, Ματενίδης και Χαριστός.

Στον αντίποδα, έμεινε για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Δασκαλόπουλος και αποκτήθηκαν ο Θεόδωρος Χαντζίδης, ένας από τους καλύτερους ψηλούς της περασμένης σεζόν (και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της χρονιάς σύμφωνα με τη ψηφοφορία των προπονητών), αλλά και ο Δάνης Αρνίδης.

Οι Αρνίδης, Χαντζίδης τη σεζόν 2014-15

 

Πόντοι

Αγώνες

Μ.Ο.
Θεόδωρος Χαντζίδης (Αργοναύτης Καλ.) 344 26 13,2
Δάνης Αρνίδης (Ανατόλια) 230 24 9,6

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την απόκτηση των Δάνη Αρνίδη(26,1.93) από το Ανατόλια και Θεόδωρου Χαντζίδη(29,1.98) από τον Αργοναύτη Καλαμαριάς. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς.

Στην ομάδα θα παραμείνει ο ένας εκ των δύο παλαιότερων παικτών της ομάδας, για 7η αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Δασκαλόπουλος (35,1.96) ο οποίος τα προηγούμενα 6 χρόνια έχει 153 συμμετοχές με 2.135 (14τρ) πόντους (Μ.Ο. 14).

Αντίθετα αποχώρησαν από την ομάδα οι Δανάκης (στον ΚΣ Γέφυρας), Μυλωνίδης (στον ΚΣ Γέφυρας), Δελίδης, Ματενίδης και Χαριστός. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία».