Παβλίσεβιτς: «Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να παλεύουμε»

milos_pavlicevicΚάθε παιχνίδι αποτελεί και έναν “τελικό” για την Νίκη Αμαρουσίου, η οποία την προσεχή Κυριακή (23/3) στη 13:30 (σ.σ. όχι στις 17:00 όπως έχουμε συνηθίσει) θα υποδεχθεί στο κλειστό της Κοκκινιάς την επικίνδυνη ΑΓΕ Ζακύνθου (live μετάδοση από το nikiamarousiou.gr) και θα επιδιώξει να φτάσει στην ενδέκατη νίκη της στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές!

Άπαντες στις τάξεις της Νίκης παραμένουν προσγειωμένοι παρά τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι εν όψει του πρώτου από τους εναπομείναντες πέντε “τελικούς” που έχει να δώσει η ομάδα μας. Εξάλλου, κανείς δεν λησμονεί την “κακή” και ευρείας σε έκταση ήττα του α’ γύρου από την ΑΓΕΖ, γεγονός που φανερώνει και το βαθμό δυσκολίας του αυριανού μας (23/3) αντιπάλου.

Ο φόργουορντ της Νίκης Αμαρουσίου, Μίλος Παβλίσεβιτς, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την κυριακάτικη “μάχη” με την ΑΓΕ Ζακύνθου, υπογράμμισε: “Αντιμετωπίζουμε το αυριανό (23/3) ματς με την ΑΓΕΖ με την ίδια -απαιτούμενη- σοβαρότητα, όπως και κάθε άλλο παιχνίδι. Φυσικά και δεν ξεχνάμε ότι στον α’ γύρο είχαμε γνωρίσει τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα μας στη φετινή σεζόν και αν μη τι άλλο το γεγονός αυτό μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Συν τοις άλλοις, η ήττα μας στο πρώτο μεταξύ μας αγώνα αποδεικνύει ότι η ομάδα της Ζακύνθου δεν είναι σε καμία περίπτωση… αμελητέα ποσότητα και δεν μπορεί κανείς να την υποτιμήσει. Το ότι μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία πιθανότατα την αδικεί. Δεν περιμένουμε να έχουμε εύκολο εύκολο, ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, όπως η ώρα έναρξης του αγώνα (σ.σ. 13:30) στην οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι. Και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της…”, ενώ στη συνέχεια επισήμανε:

“Από ‘κει και πέρα, εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε και δεν θα πρέπει να παρουσιάσουμε χαλαρότητα σε κανένα σημείο του ματς διότι αυτό μπορεί να μας στοιχίσει. Έχουμε βρει πολύ καλό ρυθμό τον οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε, ενώ ένα απ’ τα θετικά για την ομάδα μας είναι πως οι περισσότεροι από εμάς είναι φορμαρισμένοι, πράγμα που δυσκολεύει τον εκάστοτε αντίπαλο στο πώς θα μας αντιμετωπίσει… Σεβόμαστε την ΑΓΕΖ, ωστόσο αν δείξουμε σοβαρότητα και βγάλουμε στο παρκέ αυτά που μπορούμε θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη… Εδώ που έχουμε φτάσει, κάθε νίκη -και ειδικά αν συνοδεύεται και από καλή εμφάνιση- έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και ανυψώνει ακόμη περισσότερο την -ήδη ανεβασμένη- ψυχολογία μας. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να παλεύουμε και να βρίσκουμε λύσεις κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη μας παρουσιάζεται”.