«Παιχνίδι αντάξιο της φήμης του» (+vds)

dafni-diagorasH Δάφνη Δαφνίου πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της Α΄ ΕΣΚΑ και άφησε δύο βαθμούς πίσω του τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Η προσπάθεια βέβαια δεν πρόκειται να σταματήσει για την ομάδα του Γιάννη Καράμπελα, η οποία έλεγχε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά στο τέλος πλήρωσε ακριβά την έλλειψη συγκέντρωσης.

-Πού κρίθηκε το ντέρμπι με την Δάφνη;

«Ελέγχαμε το παιχνίδι για 39 λεπτά, αλλά στις τελευταίες 4-5 επιθέσεις δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να παίξουμε οργανωμένα. Εκεί, οι επιλογές που είχαμε, δεν ήταν αυτές που έπρεπε και κάπως έτσι κρίθηκε το παιχνίδι».

-Γενικά, ως ατμόσφαιρα, πώς το ζήσατε;

«Το παιχνίδι ήταν αντάξιο της φήμης του, όπως και η εμφάνιση των ομάδων ήταν σε πολύ καλά επίπεδα. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, είδαμε ωραίες φάσεις, δυνατές άμυνες. Οσοι ήρθαν είδαν ένα ωραίο παιχνίδι. Εμάς, μάς στεναχωρεί το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι».

-Απομακρύνθηκε πια αισθητά η υπόθεση-πρώτη θέση για τον Διαγόρα;

«Εμείς, χάσαμε ένα ματς στην παράταση στην Πεύκη, που έγινε ίσως και πανελλήνιο ρεκόρ στα τρίποντα, από την αντίπαλη ομάδα, για φέτος τουλάχιστον. Και χάσαμε και στην έδρα της Δάφνης. Εχουμε τις ομάδες αυτές στον δεύτερο γύρο εντός. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα, για την ώρα, έχουμε μπροστά το τοπικό ντέρμπι με το Αιγάλεω. Και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ερχεται μια μεγάλη διακοπή τριών εβδομάδων και από εκεί και έπειτα, το μέλλον θα δείξει».