Παιχνίδι διημέρου με τρεις δυάδες στο BETroom…

paizontasamuna_infobasketΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Εμβόλιμη αγωνιστική στο Μεγάλο Νησί θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13/1 η 21η αγωνιστική με το παιχνίδι στο Anfield να κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων…

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε επιλέξει:
(Τρ 21:45) Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ @VitalityStadium
Ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι για τους γηπεδούχους θέλουν να βρουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι με τους Αφόμπε-Ιτούρμπε-Γκράμπαν να δίνουν ελπίδες ότι μπορούν να καταφέρουν να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια. Τα σφυριά έρχονται από μεγάλη νίκη με αντίπαλο την Λίβερπουλ σκαρφάλωσαν στην 6ηθέση της βαθμολογίας.Να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1.80
Πρώτος γύρος: Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ 3-4

(Τε 21:45) Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ @StamfordBridgeStadium
Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών για τους μπλε του Λονδίνου.Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2/2 στις εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν, δεν θα τους δημιουργήσει τυχών προβλήματα η απώλεια βαθμών στο StamfordBridge.Ο άσσος σε απόδοση 1.44.
Πρώτος γύρος: Γουέστ Μπορμ-Τσέλσι 2-3

(Τε 21:45) Μανστεστερ Σίτι-Εβερτον @EtihadStadium
Οι Πολίτες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου κατά την προσωπική μας άποψη, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και την 2η καλύτερη άμυνα. Ομάδα ισοπαλίας χαρακτηρίζεται η Εβερτον μακριά από το γήπεδό της με (5/8).Kρατάμε το Οver 2.5 με απόδοση 1,47.
Πρώτος γύρος: Εβερτον-Μαντσεστερ Σίτι 2-1

(Τε 21:45) Σαουθάμπτον-Γουότφορντ @StMary”sStadium
Ένα ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε με τους Αγιους να θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και η Γουότφορντ στο πρόσωπο του Ιγκχαλο να βρίσκει τον ηγέτη της με 14 τέρματα στην PremierLeague.Να σκοράρουν οι δύο ομάδες στο 1,83.
Πρώτος γύρος: Γουότφορντ-Σαουθάμπτον 0-0

liverpool vs arsenal @ betroom(Τε 22:00) Λίβερπουλ-Αρσεναλ @Anfield
Μετά το βαρύ 4-0 στην έδρα της Σάντερλαντ η Αρσεναλ δίνει παιχνίδι που χαρακτηρίζεται σαν κρας τεστ στο Ανφιλντ με αντίπαλο την ομάδα του Κλοπ που σε περίπτωση ήττας μένει στο -15 από την κορυφή.Εκατέρωθεν τέρματα περιμένω με απόδοση 1,67.
Πρώτος γύρος: Αρσεναλ-Λίβερπουλ 0-0

(Τε 22:00) Τότεναμ-Λέστερ @WhiteHartLane
Το ίδιο ζευγάρι αναμετρήθηκε την Κυριακή και το εύστοχο πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 89ο λεπτό στέλνει τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.Επιθετικά οι δύο ομάδες βγάζουν φωτιές περιμένουμε εκατέρωθεν τέρματα με απόδοση 1,75.
Πρώτος γύρος: Λέστερ-Τότεναμ 1-1

To πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Καλή τύχη!!!