Παναγάκης: «Δεν θα επαναληφθούν τα προπέρσινα»

Συνέντευξη στο gentikoule.gr παραχώρησε ο Σάκης Παναγάκης, όπου μίλησε για τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου, την τέταρτη σεζόν του στην Κρήτη και τους στόχους του ΟΦΗ στην Α2.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Σάκη διανύεις την τέταρτη σαιζόν σου στην ομάδα. Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη απ’όσες έχεις περάσει με τον ΟΦΗ;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω ακόμα σε αυτό. Με τον καιρό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το θετικό είναι πως μέχρι τώρα πάνε καλά στην ομάδα, είμαστε υγιείς και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα το οποίο παρά το ότι ήρθαν κάποια νέα παιδιά συνεχίζει να διατηρείται από πέρσι.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας. Θα είναι έτοιμη η ομάδα;

H ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα πάμε εκεί για τη νίκη. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμαστε και θέλουμε να φέρουμε μια ομάδα Α1 στο ΒΑΚ. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα πάμε μετά στο Στρατώνι και αν περάσουμε και από εκεί θα υποδεχθούμε τον Ίκαρο στο ΒΑΚ. Είναι ένας στόχος που μπορεί να πραγματοποιηθεί και θέλουμε να το κάνουμε. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο.

Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά φέτος. Θα ήθελα ένα σχόλιο σου για τους νέους σου συμπαίκτες…

Η αλήθεια είναι πως κάποια παιδιά τα ήξερα και κάποια όχι. Είναι όλοι καλοί παίκτες. Μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι είναι καλοί παίκτες και με τον Ντάρελ θεωρώ πως ανεβαίνουμε ένα επίπεδο. Είναι όλοι τους σημαντικοί παίκτες για την ομάδα και θα βοηθήσουν.

Θεωρείς πως η ομάδα μπορεί να πάρει την άνοδο στην Α1;

Δεν θέλω να το συζητάμε αυτό. Δεν νομίζω πως κάνει καλό στην ομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχει πίεση. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα υπόλοιπα ρόστερ στις άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν έχει φτιάξει ακόμα ρόστερ και λόγω ονόματος είναι λογικό να βοηθηθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Μέσα από τις νίκες, ανοίγει η όρεξη και βλέπεις που μπορείς να φτάσεις. Δεν μπορώ να πω αν θα ανέβουμε, αν θα ήμαστε στην πρώτη τριάδα ή μέσα στην δεκάδα. Αυτό που πιστεύω με σιγουριά και μπορώ να πω, είναι πως δεν θα επαναληφθεί η προπερσινή χρονιά.

Πηγή: gentikoule.gr