Παν. Σαββάτης: “Θα έπρεπε να είχε τηλεοπτική προβολή η Β΄ εθνική”

kronos-agiou dimitriouΟ στόχος που τέθηκε στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η παραμονή. Και όχι μόνο, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Σαββάτης μιλώντας στην εκπομπή του infobasket.gr στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7. “Για τον Κρόνο ο στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αλλά και η καθιέρωση της ομάδας, σαν ομάδα Β΄ εθνικής. Δυστυχώς ξεκινήσαμε με μερικά άσχημα αποτελέσματα, αλλά σταδιακά καταφέραμε να ισορροπήσουμε την κατάσταση σ΄ ένα πρωτάθλημα μεγάλο με 16 πολύ δυνατές ομάδες, πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, το οποίο και θα έπρεπε να είχε ίσως και τηλεοπτική προβολή“!

Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που τονώνει την προσπάθεια των παικτών, σχολίασε ο προπονητής του Κρόνου, ο οποίος συνάμα στάθηκε και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. “Το μυστικό της επιτυχίας στα τμήματα των υποδομών είναι η συστηματική δουλειά. Να έχεις την πυραμίδα, να προσελκύεις τα παιδιά μέσα από την καλή δουλειά και να βάζεις τους κατάλληλους ανθρώπους να συνεργαστούν και να εργαστούν, ώστε να βγάζουν την καλή δουλειά. Αλλά όλο αυτό θέλει πολλές εργατοώρες και ποιότητα, είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται υπομονή και δουλειά σε βάθος”, ανέφερε ο Παναγιώτης Σαββάτης που έστειλε και το δικό του μήνυμα: “Θα πρέπει να εργαστούμε όλοι για το μπάσκετ, για τις ομάδες και για τα παιδιά. Τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα περισσότερο και θα πρέπει να τους δώσουμε τους κατάλληλους χώρους για να βγάλουν το ταλέντο και τη δουλειά τους“.

Ακούστε όλη την ραδιοφωνική συνέντευξη του Παναγιώτη Σαββάτη στην εκπομπή του infobasket.gr στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7.