Παπαθεοδώρου: «Η ομάδα κατάφερε να… ξεμπουκώσει» (vd)

Η Νέα Κηφισιά επιβλήθηκε ολοκληρωτικά των Τρικάλων στον ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο Kifissia24.gr  για την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ομάδα των Τρικάλων τονίζοντας πως πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

«Πετύχαμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Νομίζω ότι αυτό που καταφέραμε ήταν να ξεπεράσουμε την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας , η οποία κατά πρώτο λόγο μας είχε δημιουργήσει μία στεναχώρια και κατά δεύτερο λόγο ένα θυμό, για τον τρόπο με τον οποίο αυτή προήλθε. Σήμερα η ομάδα κατάφερε να παρουσιάσει δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση  με καλή τακτική, βέβαια η διαφορά ήταν πολύ μικρή.

Στην επανάληψη, η ομάδα κατάφερε να… ξεμπουκώσει. Να βγάλει τον ενθουσιασμό, να βγάλει το θυμό της , να παίξει πολύ δυνατά στην άμυνα, να κλείσει όλους τους διαδρόμους και με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση να δημιουργήσει μία διαφορά, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σταθερά πάνω από τους 15 πόντους και να κερδίσει στο τέλος με μεγάλη διαφορά εξαιτίας κάποιων τεχνικών ποινών που δέχτηκε η ομάδα των Τρικάλων».

Σχετικά με την ομάδα των Τρικάλων, ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς δήλωσε: «Για μένα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, πολύ ποιοτικό, με πάρα πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α2 ως πρωταγωνιστές. Εχουν ανέβει ξανά κατηγορία με την ίδια ομάδα, έχουν αγωνιστεί στην Α1. Εχουν ένα ικανότατο προπονητή, ο οποίος ξέρει να διαχειρίζεται την ομάδα πάρα πολύ καλά. Γι΄αυτό και η νίκη που πετύχαμε είναι πολύ μεγάλη».