Παπαχρήστος: «Αν δεν είμαστε μια γροθιά δεν πάμε πουθενά»

Το κλίμα στα Τρίκαλα πριν λίγο καιρό ήταν… κάπως! Ομως, ο  Γιάννης Παπαχρήστος σε δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή του FM 100 έσπευσε να τονίσει πως «αν δεν είμαστε μια γροθιά δεν πάμε πουθενά». Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στις συνθήκες  κάτω από τις οποίες αγωνίζονται, το στόχο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Φιλαθλητικό.

«Ήρθαν κάποια λεφτά και πιο πολύ είχαμε γκρίνια για το πώς ήρθαν αυτά τα λεφτά. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το γεγονός και όχι να έχουμε διχόνοια για το ποιος τα έφερε. Αν δεν είμαστε μία γροθιά δεν πάμε πουθενά. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να μπω σε αυτήν τη διαδικασία γιατί αν το κάνω πρέπει να αλλάξω ιδιότητα και να βγάλω τη στολή μου. Το σημαντικότερο είναι να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα. Η διοίκηση μαζί με μας να είναι ενωμένη, όποιος θέλει να έρθει είναι καλοδεχούμενος και όσα λέω τα λέω για να τελειώσει το πρόβλημα που έχει ξεκινήσει».

Μίλησε ακόμη και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η όλη προσπάθεια: «Εγώ με τα Τρίκαλα έχω δεθεί και έχω κάνει πολλούς φίλους εδώ. Ήρθαμε στην ομάδα λόγω του Γιάννη Τζήμα, βάλαμε το κεφάλι κάτω, χαρίσαμε λεφτά για να υπάρχει η ομάδα και φέτος, πηγαινοερχόμαστε στην Λάρισα καθημερινά πέντε άτομα και η διοίκηση εξοικονομεί χρήματα. Δουλεύουμε και εγώ και άλλα παιδιά το πρωί και το απόγευμα είμαστε στο γήπεδο. Όλα είναι ένας εγωισμός ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι απ’ όλους».

Αναφορικά με το στόχο της ομάδας: «Το μόνο που θέλουμε όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ είναι η ομάδα αυτή να πάει στην Α1. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, να κάνω δύο συνεχόμενες ανόδους. Θέλουμε μόνο ηρεμία και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά . Αυτό που χαίρομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ότι ξεκινήσαμε να παίζουμε με πενήντα άτομα και αυτή τη στιγμή το γήπεδο μαζεύει πολύ κόσμο. Έρχονται οικογένειες στο γήπεδο για δύο ώρες για να δουν το παιχνίδι και φεύγουν ευχαριστημένοι γιατί βλέπουν την προσπάθεια μας».

Για το ματς στο Λαύριο ανέφερε: «To 10% από αυτό που παίξαμε στο Παγκράτι να παίζαμε θα είχαμε κερδίσει, είχαμε όμως μία μεγάλη νευρικότητα, κάναμε κακές επιλογές, το παλέψαμε, το πήγαμε στην παράταση αλλά χάσαμε. Όλα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα μας επηρέασαν.  Δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται, ήταν μία εκτός έδρας ήττα από μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό σημείωσε: «Να γεμίσει το γήπεδο γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας».